پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۰۸

آثارراه‌یافته به دوسالانه داستان کوتاه نارنج ۱۵ آبان اعلام می‌شود

آثارراه‌یافته به دوسالانه داستان کوتاه نارنج ۱۵ آبان اعلام می‌شود

شیراز- داستان‌های راه‌یافته به مرحله نهایی پنجمین دوسالانه داستان کوتاه نارنج ۱۵ آبان‌ماه منتشر خواهد شد.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی جهرم در این‌باره به خبرنگار مهر گفت: از ابتدای مهرماه کار داوری اولیه آثار رسیده به پنجمین دوسالانه داستان کوتاه نارنج به وسیله گروه داوری آغار شده و طبق اعلام گروه پژوهشی این جایزه ادبی قرار است در ۱۵ آبان‌ماه اسامی داستان‌های راه‌یافته به مرحله نهایی پنجمین دوسالانه داستان کوتاه نارنج اعلام شود.

محسن نعمت‌الهی با اشاره به اینکه گروه اجرایی این دوسالانه با برنامه‌ریزی و تلاش بسیار در صدد برگزاری آیین اختتامیه به بهترین نحو ممکن است، تصریح کرد: آیین اختتامیه این دوسالانه پنج‌شنبه ۲۶ آذرماه در تالار فردوسی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان جهرم برگزار خواهد شد.

وی با توجه به استقبال بسیار خوب سایر نویسندگان از این جایزه ادبی و شرکت ۱۰ کشور خارجی علاوه بر سایر استان‌های کشور، از حمایت و همراهی سایر ادارات و نهادهای شهرستان برای برپایی بهتر این دوسالانه خبر داد و تاکید کرد: اختتامیه این دوره نیز مانند دوره‌های پیشین به بهترین شکل ممکن برگزار خواهد شد.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی جهرم یادآور شد: پنجمین دوسالانه داستان کوتاه نارنج به وسیله «انجمن اهل قلم جهرم» و با همت «اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس»، «اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی جهرم»، «دوهفته‌نامه طنز و کاریکاتور بعد پنجم طنز» و سایر نهادها و ادارات شهرستان جهرم برگزار می‌شود.

کد خبر 2950049

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha