علی محمد احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طبق پیگیری های به عمل آمده با وزیر نفت و وزیر راه و شهرسازی قرار است به زودی بررسی و مطالعات همه جانبه فرودگاه دهلران انجام شود.
وی بیان داشت: با توجه به نفت خیز بودن شهرستان دهلران و برداشت روزانه ۱۳۰ هزار بشکه نفت در این شهرستان، قرار است بخشی از هزینه ساخت این فرودگاه توسط وزارت نفت تامین شود.
نماینده مردم دهلران، آبدانان، دره شهر و بدره در مجلس شورای اسلامی افزود: احداث این فرودگاه در شهرستان دهلران با توجه به دوری این شهرستان از مرکز استان، بسیار تاثیر گذار و دارای توجیه اقتصادی است.
احمدی افزود: علاوه بر احداث فرودگاه دهلران، قرار است مسیر دهلران به اندیمشک نیز با مشارکت وزارت نفت چهار بانده شود که نقش مهمی در تسهیل رفت و آمد بین استان ایلام و خوزستان دارد.
وی عنوان کرد: شهرستان دهلران به عنوان مهمترین شهرستان استان در بخش نفت و گاز، کشاورزی و... مطرح است که باید امکانات بیشتری در این شهرستان ایجاد شود.
نظر شما