پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۶ آبان ۱۳۹۴، ۱۵:۵۲

استاندار تهران:

مسیر تخلف واحدهای صنفی توسط اتحادیه ها بسته شود

مسیر تخلف واحدهای صنفی توسط اتحادیه ها بسته شود

تهران-استاندار تهران گفت:برخورد با متخلفان در واحدهای صنفی مختلف باید در دستور کار اتحادیه ها قرار داشته باشد و اتحادیه ها باید در مسیر سالم سازی قدم های لازم را بردارند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین هاشمی استاندار تهران روز چهارشنبه در نشست تعزیرات حکومتی استان تهران با اشاره به اهمیت نظارت جدی بر توزیع کالاهای سلامت محور در این استان اظهار داشت: استاندارد سازی کالاهای سلامت محور از جمله ضرورت هایی است که با جدیت دنبال می شود.

وی با اشاره به این نکته که باید توزیع و عرضه مستقیم کالاهای باکیفیت و سلامت محور در دستور کار قرار داشته باشد، افزود: توزیع و عرضه مستقیم کالاهای خوراکی که علاوه بر کیفیت مناسب از قیمت های مناسبی نیز برخوردار هستند در دستور کار قرار دارد که عرضه مستقیم مواد لبنی و گوشتی توسط عشایر استان تهران نمونه ای از این امر محسوب می شود.

هاشمی ادامه داد: عرضه کالا توسط عشایر و فروشگاه های زنجیره ای با ۳۰ درصد تخفیف نسبت به قیمت های موجود در بازار از جمله اقداماتی است که در استان تهران با جدیت در حال انجام و پیگیری است.

وی اضافه کرد: عرضه محصولات با قیمت های مناسب و تخفیفات ویژه در استان تهران به عنوان الگویی برای سایر استان های کشور مورد توجه قرار گرفته و باید این امر ادامه پیدا کند.

استاندار تهران تأکید کرد: برخورد با متخلفان در واحدهای صنفی مختلف باید در دستور کار اتحادیه ها قرار داشته باشد و اتحادیه ها باید در مسیر سالم سازی قدم های لازم را بردارند.

وی بیان داشت: همچنین باید اتحادیه ها، آموزش های لازم را به واحدهای صنفی زیر مجموعه خود داده و مسیرهای موجود برای تخلف واحدهای صنفی را ببندند.

هاشمی با تأکید بر این نکته که باید مردم نیز کالای باکیفیت را انتخاب و خریداری کنند، گفت: باید آگاهی لازم به مردم برای خرید کالاهای باکیفیت از روش های مختلف نظیر استفاده از ظرفیت های صدا و سیما داده شود.

کد خبر 2952402

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha