پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ آبان ۱۳۹۴، ۱۲:۵۴

استاندار کرمان:

امید به زندگی در قلعه گنج افزایش یافته است

امید به زندگی در قلعه گنج افزایش یافته است

کرمان- استاندار کرمان افزایش امید به زندگی در قلعه گنج سبب افزایش امنیت در این شهرستان شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رزم حسینی صبح پنج شنبه در جلسه شورای اداری که با حضور علی اکبر ولایتی مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور بین الملل برگزار شد، اظهار کرد: با وجود تمام تهدیدهایی که برای برهم زدن نظم عزاداری های امسال وجود داشت در استان کرمان مراسمات تاسوعا و عاشورا پر شورتر از سال قبل برگزار شد.

وی با اشاره به پیشینه تاریخی کرمان گفت: این دیار دارای سرمایه های مادی، فرهنگی و انسانی است و در طول تاریخ چهره های شاخصی را پروانده است.

رزم حسینی با اشاره به میراث فرهنگی به عنوان سرمایه های مادی استان کرمان بیان کرد: در دولت تدبیر و امید یکی از سیاست های مهم این است که بتوانیم از میراث فرهنگی و صنایع دستی برای ایجاد اشتغال و جذب گردشگر استفاده کنیم.

وی افزود: خوشبختانه با توجه ویژه دولت به این بخش حضور گردشگران در استان کرمان در پنج ماه اول امسال نسبت به سال گذشته به سه برابر رسیده است که زمینه ایجاد اشتغال در استان را فراهم کرده است.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه استان کرمان به دنبال آرامش و عقلانیت سیاسی است، تصریح کرد: در طول دو سال گذشته با حمایت های امام جمعه آرامش سیاسی بر استان حاکم شده است که ان شالله باعث برپایی انتخاباتی آرام و پر شور خواهد بود.

رزم حسینی گفت: یکی از سیاست های ما تمرکز بر توسعه اقتصادی بوده است و خوشبختانه با ایجاد مثلث توسعه اقتصادی اتفاقات خوبی در استان کرمان افتاده است.

وی افزود: موافقت نامه ۷۵ هزار میلیارد تومان در استان که زمینه سرمایه گذاری را فراهم کرده است که از این حجم سرمایه گذاری و موافقت نامه حدود ۱۰ درصد در حال اجرا است.

نماینده عالی دولت در استان کرمان ادامه داد: خوشبختانه با اجرای مثلث توسعه فضای کسب و کار در استان رشد چشم گیری داشته و کرمان در این حوزه از رده های پایین جدول به رتبه سوم رسیده است.

رزم حسینی گفت: اتفاق مهم دیگری که در راستای سیاست مقاومتی در استان کرمان رخ داده و در تاریخ نظام دیوان سالاری بی نظیر بوده این است که شهرستان قلعه گنج برای اولین بار به بنیاد مستضعفان واگذار شده است که موجب شده این شهرستان مسیر توسعه یافتگی خود را پیدا کند و امید به زندگی در آن افزایش یابد.

وی افزود: بر اساس شاخص های امنیتی در گذشته قلعه گنج در گذشته بالاترین رتبه ناامنی در جنوب را داشت، اما امروزه به دلیل افزایش امید به زندگی مردم و سیاست های مشارکتی دولت به شهرستانی امن تبدیل شده است.

استاندار کرمان تاکید کرد: یکی از چالش های مهم استان کرمان مسئله خشکسالی است و کرمان در خط قرمز خشکسالی قرار دارد و یکی از اقدامات انجام شده در این زمینه طرح همیاران آب است که به عنوان طرحی دائمی نیاز به فرهنگ سازی دارد.

کد خبر 2952917

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha