پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ آبان ۱۳۹۴، ۱۶:۱۱

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قم در گفتگو با مهر:

سیلاب خسارت چندانی به کشاورزی قم وارد نکرد/ هشدار به کشاورزان

سیلاب خسارت چندانی به کشاورزی قم وارد نکرد/ هشدار به کشاورزان

قم - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قم گفت: با توجه به بارش موضعی باران و وقوع سیلاب، خسارت چندانی به بخش کشاورزی قم وارد نشده است.

هادی مؤمنی نصب در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به بارندگی‌های اخیر در قم گفت: برآورد خسارات واردشده به بخش کشاورزی قم در حال جمع‌آوری است.

وی بابیان اینکه سیلاب و بارندگی چند روز اخیر خسارت چندانی در برنداشته است، بیان کرد: بررسی‌ها در حال انجام است و تاکنون بر اساس آنچه اعلام‌ شده باغات انار روستای طایفان و همچنین بخشی از سبزی‌کاری‌ها در بخش زنبورک خسارت‌هایی را متحمل شده‌اند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قم ادامه داد: به علت اینکه بارش‌ها به شکل محدود بوده و همچنین سیلاب نیز شدید نبوده است میزان خسارات قابل توجه نیست.

وی در عین‌حال تأکید کرد که با توجه به‌ پیش بینی‌های انجام‌ شده در زمینه ادامه بارش‌ها هشدارهای لازم به کشاورزان داده شد.

یادآور می‌شود بارش باران طی چند روز اخیر در قم باعث جاری شدن سیلاب در بخش‌هایی از روستاهای این استان شد.

کد خبر 2955279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha