به گزارش خبرنگار سیاسی مهر، در جلسه علنی روز دوشنبه مجلس شورای اسلامی، محمد اسماعیل سعیدی نماینده مردم تبریز و آذرشهر در مجلس در نطق میان دستور با اشاره به اینکه یکی از مشکلات امروز مردم، مسئله اقتصاد و اشتغال است، گفت: برخی حرف و حدیث هایی را می شنویم که اصلاح وضع اقتصادی کشور را به سال ۹۷ حواله می دهند، این سیاسی کاری و بی برنامه گی در اقتصاد است.
وی افزود: بسیاری از خانواده ها درگیر مسائل اقتصادی هستند و نظام آنها به خاطر این مسئله از هم پاشیده است.
این نماینده مجلس ادامه داد: تا قبل از این، می گفتند ۸۰ درصد مشکلات اقتصادی به سوء تدبیر و ۲۰ درصد به تحریم ها برمی گردد اما امروز تمام مشکلات را به تحریم ها متصل کردن روا نیست.
سعیدی گفت: رکود برنامه ریزی شده در اقتصاد باعث مشکلات بسیاری در بخش صنعت و تولید شده است.
این نماینده مجلس با اشاره به مشکلات دریاچه ارومیه خاطرنشان کرد: اعتبارات تخصیص داده شده به دریاچه ارومیه معلوم نیست که کجا و چگونه خرج می شود.
وی در بخش پایانی نطق خود با اشاره به تعیین تکلیف صندوق بیمه آینده ساز خاطرنشان کرد: این صندوق غیر قانونی شکل گرفت و غیر قانونی هم استمرار یافت. با دستور مستقیم مسئولان دایر شد و هیئت مدیره آن با نظر سازمان گسترش انتخاب شد. این در حالی است که امروز در حق و حقوق کارگران وابسته به آن اجحاف می شود و مسئولین باید در جهت رفع مشکلات این کارگران اقدام کنند.
نظر شما