پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ آبان ۱۳۹۴، ۹:۰۶

حجت الاسلام پناهیان:

دین برای استکبارستیزی و مقابله با ظلم زمان تعیین نکرده است

دین برای استکبارستیزی و مقابله با ظلم زمان تعیین نکرده است

مشهد- حجت الاسلام علیرضا پناهیان با بیان اینکه دین برای استکبار ستیزی و مبارزه با دشمن تاریخ تعیین نکرده است بیان کرد: مبارزه با ظلم به زمان و مکان خاصی محدود نمی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علیرضا پناهیان شامگاه دوشنبه در اختتامیه سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف مشهد اظهار کرد: اینکه برخی این روزها سوال می کنند که تا چه زمانی باید شعار «مرگ بر ‌آمریکا» را سر داد و مبارزه با استکبار تا چه زمانی ادامه خواهد داشت باید این سوال را برایشان مطرح کرد که آیا دین ما توجه به دشمن و شعار علیه آن ها را تنها به زمان و شرایط خاصی اختصاص داده است؟

وی افزود: بحث استکبارستیزی و مبارزه با دشمنان مربوط به انقلاب اسلامی و یا اسلام نمی شود بلکه هزاران سال پیش از خلقت حضرت آدم(ع) خداوند دشمن آن حضرت را آفریده بود.

این سخنران برجسته کشور ادامه داد: دشمنان ما نیز پیش از ما زندگی می کرده اند و هیچگاه نمی توان دست از مبارزه با دشمن کشید و این مبارزه تا زمان ظهور حضرت مهدی(عج) ادامه خواهد داشت.

وی بیان کرد: یکی از مهم ترین دشمنان انسان که همیشه و در همه زمان ها و مکان ها با او همراه بوده نفس انسان است چرا که بسیاری از گناهان انسان ناشی از عدم مهار نفس به وجود می آید.

حجت الاسلام پناهیان با اشاره به اینکه در قرآن کریم از شیطان به عنوان دشمنان انسان پیش از خلقت حضرت آدم(ع) ۸۸ بار یاد شده است که به نسبت رقم قابل توجهی است، خاطرنشان کرد: انسان در زندگی همیشه با دشمن در جنگ و ستیز است که این ستیز با شیطان به عنوان بزرگترین و خطرناک‌ترین دشمن انسان تا لحظه مرگ ادامه دارد.

در ادامه این مراسم محمود شحات انور قاری برجسته و بین المللی از کشور مصر و برخی دیگر از قاریان به قرائت آیاتی از قرآن مجید پرداختند.

کد خبر 2956572

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha