پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ آبان ۱۳۹۴، ۹:۳۹

فرمانده انتظامی راور:

۱۰نفر بر اثر تصادفات جاده‌ای در راور جان باختند/لزوم رعایت قوانین

۱۰نفر بر اثر تصادفات جاده‌ای در راور جان باختند/لزوم رعایت قوانین

کرمان – فرمانده انتظامی راور از جان باختن ۱۰ نفر بر اثر تصادفات جاده ای در این شهرستان طی ماه های اخیر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ هادی میرزایی صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به کشته شدن ۱۰ نفر طی ماه های اخیر در راه های مواصلاتی این شهرستان، اظهار کرد: رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی مهم ترین عامل در جلوگیری از بروز تصادفات و عواقب ناگوار ناشی از آن است.

وی گفت: رانندگان باید نسبت به حفظ جان سرنشینان احساس مسئولیت داشته باشند و از شتابزدگی در هنگام رانندگی خودداری کنند.

سرهنگ میرزایی ادامه داد: با توجه به فرا رسیدن فصل سرما و آغاز بارندگی ها رانندگان باید پیش از آغاز سفر از سالم بودن خودروی خود اطمینان حاصل کرده و با تجهیزات لازم در جاده ها حضور پیدا کنند.

فرمانده انتظامی راور یادآور شد: توجه نداشتن به جلو، رعایت نکردن فاصله استاندارد با خودروی روبرویی، خواب آلودگی، مکالمه با گوشی همراه، خوردن و آشامیدن مهم ترین عوامل بروز تصادفات هستند.

سرهنگ میرزایی از رانندگان خواست که در هنگام رانندگی ضمن رعایت احتیاط، نسبت به رانندگان دیگر گذشت داشته باشند.

وی یادآور شد: رعایت قوانین یکی از شاخص های توسعه یافتگی و نشان دهنده فرهنگ افراد جامعه است.

کد خبر 2956639

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha