پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ آبان ۱۳۹۴، ۱۲:۳۰

سرپرست ذوب‌آهن اصفهان در گفتگو با مهر مطرح کرد؛

غیبت دو بازیکن مصدوم ذوب‌آهن مقابل پرسپولیس/ بهبود شرایط تبریزی

غیبت دو بازیکن مصدوم ذوب‌آهن مقابل پرسپولیس/ بهبود شرایط تبریزی

اصفهان – سرپرست تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: تیم ذوب‌آهن در بازی روز چهارشنبه مقابل پرسپولیس تهران، دو بازیکن خود را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد.

علی شجاعی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت مصدومان و محرومان ذوب‌آهن اصفهان برای دیدار مقابل پرسپولیس اظهار داشت: تیم ذوب‌آهن در بازی روز چهارشنبه مقابل پرسپولیس تهران در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی، دو بازیکن خود را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد.

وی افزود: مهرداد قنبری، بازیکن تیم ذوب‌آهن که همچنان مسائل درمانی خود را دنبال می‌کند، نمی‌تواند در بازی با پرسپولیس تهران به میدان برود.

سرپرست تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان ادامه داد: همچنین محمد نژاد مهدی، دیگر مدافع ذوب‌آهن که به دلیل مصدومیت از ناحیه کف پا، در تمرینات حاضر نیست، مقابل پرسپولیس برای ذوب‌آهن بازی نمی‌کند.

وی تصریح کرد: البته خوشبختانه تیم ما در این مسابقه بازیکن محرومی ندارد و سرمربی تیم می‌تواند در این بازی از همه بازیکنان خود استفاده کند.

شجاعی با بیان اینکه مشکل مصدومیت مرتضی تبریزی در روزهای گذشته برطرف شده، بیان داشت: با توجه به اینکه تبریزی در بازی گذشته مقابل راه‌آهن با مصدومیت از ناحیه سر مواجه شد، در روزهای گذشته استراحت کرد اما برای بازی با پرسپولیس مشکلی ندارد.

وی اضافه کرد: تیم ما در حال حاضر برای مسابقه مقابل پرسپولیس آمادگی کامل داشته و تلاش می‌کند که با پیروزی در این بازی، به مرحله بعدی جام حذفی صعود کند.

کد خبر 2956838

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha