پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۳ آبان ۱۳۹۴، ۹:۴۸

رئیس مجمع امور صنفی استان زنجان:

۴۵ هزار نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی زنجان انجام شد

۴۵ هزار نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی زنجان انجام شد

زنجان- رئیس مجمع امور صنفی استان زنجان گفت: طی هفت ماه سال‌جاری ۴۵ هزار و ۳۲ فقره نظارت و بازرسی توسط مجمع امور صنفی زنجان انجام شده است

رضا محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: طی هفت ماه سال‌جاری هزار و ۱۱۸مورد پرونده تخلف در این مجمع تشکیل شده که ارزش ریالی این پرونده‌ها یک میلیارد و ۳۶۰ میلیون و ۳۵۶ هزار ریال برآورد شده است.  

وی تعداد شکایات مردمی واصله به سازمان صنفی در هفت ماه امسال را هزار و ۲۷۲مورد، منجر به تخلف ۳۴۳ مورد و رضایت از شاکی را هزار و۲۷۲ مورد عنوان کرد و اظهار داشت: بیشترین تخلفات در حوزه کالا است.  

محمدی تصریح کرد: نداشتن پروانه کسب، عدم درج قیمت و نصب نرخ نامه، عدم صدور صورتحساب و گرانفروشی مهم‌ترین تخلفات در این مدت است. 

رئیس مجمع امور صنفی استان زنجان گفت: این مجمع برای برقراری آرامش روحی و روانی مردم، نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی را در دستور ویژه کاری خود قرار داده است.  

محمدی یادآور شد: مردم استان به محض برخورد با هرگونه تخلف از واحدهای صنفی، گزارشات لازم را به سازمان ارائه دهند.

وی افزود: این سازمان در ماه محرم نظارت لازم را از واحدهای صنفی داشت.

کد خبر 2957033

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha