پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ آبان ۱۳۹۴، ۱۰:۰۴

رضایی در گفتگو با مهر:

شیوه جدیدی از مسابقات را آزمایش کردیم/ برترین‌ها دعوت می‌شوند

شیوه جدیدی از مسابقات را آزمایش کردیم/ برترین‌ها دعوت می‌شوند

سخنگوی فدراسیون کشتی از اجرای شیوه‌ای جدید در مسابقات قهرمانی کشور خبر داد که طی دو روز در تهران به خوبی مورد آزمایش قرار گرفت.

علیرضا رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اظهار رضایت از نحوه برگزاری رقابتهای کشتی آزاد و فرنگی قهرمانی کشور، ضمن بیان مطلب فوق گفت: طی روزهای پنجشنبه و جمعه شاهد حضور مدعیان سراسر کشور بودیم که برای دستیابی به سهمیه و مجوز حضور در رقابتهای نهایی انتخابی تیم ملی در برابر یکدیگر قرار گرفتند.

وی در ادامه تصریح کرد: ما برای نخستین بار برگزاری مسابقات قهرمانی کشور را بروی هشت تشک و با شیوه‌ای جدید آزمایش کردیم که خوشبختانه با نتایج مثبتی همراه شدیم و به آنچه که می‌خواستیم رسیدیم. نحوه برگزاری و نظم مسابقات نیز نسبت به دوره های قبلی بهتر و باکیفیت تر بود که البته در آینده باید برخی نقاط ضعف و اشکالات را نیز برطرف سازیم.

مدیرفنی تیم های ملی کشتی آزاد با اشاره به اینکه نفرات برتر این مسابقات به اردوهای تیم ملی دعوت خواهند شد، افزود: برترین آزاد و فرنگی کاران رقابتهای قهرمانی کشور با صلاحدید کادر فنی و شورای فنی تیمهای ملی به اردوهای آماده سازی دعوت می‌شوند و باید خود را برای مرحله بعدی انتخابی و همچنین رویدادهای و مسابقات آتی آماده کنند.

وی به حضور جوانان و برخی چهره‌های مستعد و باانگیزه هم اشاره و تصریح کرد: همواره در رقابتهای کشوری شاهد درخشش و حضور برخی از چهره‌های جوان و آینده دار هستیم که به نوعی باعث امیدواری متولیان می شوند.

رضایی در پایان گفت: خوشبختانه این بار نیز جوانان باانگیزه ای به میدان آمدند که از چشم اعضای کمیته فنی دور نمانده و به خوبی رصد شدند تا با حضور در اردوهای تیم ملی در مسیر پیشرفت قرار گیرند.

کد خبر 2959420

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha