به گزارش خبرنگار مهر، سید هیبت الله عبدی زاده ظهر یکشنبه در نشست بررسی مشکلات میدان میوه و تره بار شهر یاسوج افزود: میدان میوه و تره بار یاسوج با توجه نیاز شهروندان به میوه باکیفیت و ارزان در زمینی به مساحت ۳.۵ هکتار و دو هزارمتر فضای سرپوشیده در ابتدای سال جاری راه اندازی و به سرمایه گذار واگذار شد.
وی بیان کرد: پس از گذشت چند ماه این میدان به دلیل عدم استقبال میوه فروش های سطح شهر و عدم اجرای تعهدات دستگاه های ذی ربط برای چندمین بار در خطر ورشکستی و تعطیلی قرار گرفت.
عبدی زاده بر جلوگیری از تعطیلی این میدان تاکید کرد و اظهار داشت: این میدان تنها میدان میوه و تره بار در استان و یکی از نیازهای اصلی شهر است.
معاون شهردار اظهار کرد: وجود این بازار رفاه عمومی، اشتغال پایدار، تنظیم بازار، در دسترس بودن با کیفیت و ارزان قیمت، حذف واسطه و کمک به خرید تضمینی میوه های محلی، کاهش تصادفات و ترافیک جاده ای برون شهری را برای شهر یاسوج در داشته است.
وی به برنامه ریزی برای رفع مشکلات این میدان اشاره کرد و گفت: قرار است سازمان صنعت، معدن و تجارت شهرستان و نماینده صنف میوه فروشان مرکز استان ظرف مدت ۱۰ روز برای ادامه کار این بازار چاره اندیشی کنند.
وی افزود: همچنین باید مغازه دارانی که قصد مشارکت و حضور در این میدان را دارند معرفی و بقیه صنوف نیز متعهد به خرید با کیفیت از این بازار شوند.
نظر شما