پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

تحولات یمن؛

تسلط یمنی‌ها بر شهر «دمت»/ کشته شدن چند نظامی سعودی در «جیزان»

تسلط یمنی‌ها بر شهر «دمت»/ کشته شدن چند نظامی سعودی در «جیزان»

ارتش و نیروهای مردمی یمن طی عملیاتی مشترک در جنوب این کشور بر شهر «دمت» واقع در میان استان های «إب» و «الضالع» مسلط شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سبأ، پیشروی های ارتش و نیروهای مردمی یمن در برخی استان های این کشور همچنان ادامه دارد.

بر اساس این گزارش، در ادامه این پیشروی ها، ارتش و نیروهای مردمی موفق شدند کنترل کامل شهر «دمت» واقع در میان استان های «إب» و «الضالع» را در دست گرفتند.

منابع یمنی اعلام کردند هم اکنون ارتش و نیروهای یمنی در حال پیشروی به سمت پایگاه هوایی «العند» در عدن و منطقه «الضباب» واقع در استان تعز هستند.

این تحولات در حالی است که وزارت بهداشت یمن با صدور بیانیه ای خواستار کمک جامعه جهانی به وضعیت انسانی ناگوار حاکم بر این کشور شد.

از سوی دیگر، چند موشک و راکت شلیک شده توسط نیروهای یمنی به مواضع نظامیان سعودی در شهر مرزی «جیزان» اصابت کردند. به دنبال این حملات، تعدادی از نظامیان سعودی کشته و شماری دیگر به شدت مجروح و به بیمارستان منتقل شدند.

کد خبر 2960873

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha