پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ آبان ۱۳۹۴، ۱۰:۲۲

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ملارد اعلام کرد:

نصب آب گرم کن‌های خورشیدی برای کنترل گازهای گلخانه‌ای در ملارد

نصب آب گرم کن‌های خورشیدی برای کنترل گازهای گلخانه‌ای در ملارد

ملارد-رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ملارد گفت : نصب آب گرم کن های خورشیدی از راهکارهایی است که می تواند در کنترل گازهای گلخانه ای در ملارد موثر باشد.

سید علی عظیمی رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ملارد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به لزوم کنترل گازهای گلخانه ای در این منطقه به عنوان طرحی ضروری و حائز اهمیت، اظهار داشت: تبدیل دامداری ها از شیوه های سنتی به صنعتی و نصب آب گرم کن های خورشیدی از راهکار هایی است که می تواند در کنترل گازهای گلخانه ای مثمر ثمر واقع شود.

وی افزود: شناسایی کانون های بحران که مبدا انتشار ریزگردها محسوب می شود، نیز از دیگر طرح هایی است که در سال آینده  دردستور کار قرار خواهد گرفت.

عظیمی گفت:ایجاد سپر و بادشکن نیز از مواردی است که می تواند از تشدید آسیب های وارده به روستاهای در معرض باد جلوگیری کند.

وی افزود:یکی از عوارض جدی چنین بادهایی تخریب اراضی کشاورزی است که با درخواست و تقاضای روستانشینان نسبت به انجام آن اقدام می کنیم.

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ملارد یادآور شد:امیدواریم با حمایت های دستگاه های مسئول اهداف و برنامه های طراحی شده برای سال آینده به نحو هر چه مطلوب تری اجرایی شود که با تحقق آن بخش قابل توجهی از نارسایی های موجود رفع خواهد شد.

کد خبر 2962146

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha