۱۹ آبان ۱۳۹۴، ۱۳:۳۹

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان خبر داد

جمع‌آوری ۳۵۰۰ انشعاب غیرمجاز برق در همدان

جمع‌آوری ۳۵۰۰ انشعاب غیرمجاز برق در همدان

همدان - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: در نیمه نخست سال جاری تعداد ۳هزار و ۵۶۸ مورد برق انشعاب غیر مجاز برق از استان جمع‌آوری و به انشعاب مجاز تبدیل شده است.

حاجی‌رضا تیموری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بحث انشعاب غیرمجاز برق و بیان اینکه گرفتن کابل مستقیم از شبکه و تابلوهای برق، اخذ کابل مستقیم قبل از کنتور و دستکاری یا دخالت در عدم کارکرد صحیح لوازم اندازه گیری از مصادیق انشعاب غیرمجاز است، افزود: شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در راستای تحقق اهداف طرح جهادی کاهش تلفات و جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز و کاهش خسارات وارده به شبکه ناشی از استفاده غیر مجاز اقدامات ویژه‌ای در دستور کار قرار داده و اجرایی کرده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه انشعابات برق غیرمجاز عنوان کرد: شناسایی و جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز در استان، اولویت‌بندی مناطق آلوده به منظور انجام اقدامات اصلاحی، معرفی استفاده‌کنندگان برق غیرمجاز به مراجع قضایی و الزام خاطیان به خرید انشعاب قانونی برق از جمله این اقدامات بوده است.

وی ابراز داشت: تعویض کنتورهای معیوب و دریافت بهای انرژی مصرفی منظور نشده و خسارت وارده به شبکه نیز از دیگر فعالیت‌های انجام شده در خصوص برق‌های غیرمجاز است.

تیموری عنوان کرد: در نیمه نخست سال جاری تعداد  ۳ هزار و ۵۶۸ مورد برق غیرمجاز از سطح استان جمع‌آوری و به انشعاب مجاز تبدیل شده است.

وی عنوان کرد: فرهنگ‌سازی برای عدم استفاده از برق غیرمجاز از دیگر اهداف شرکت توزیع در زمینه برق غیرمجاز است که در این راستا با احترام به حقوق همشهریان، دفتر فروش و خدمات مشترکین شرکت اقدام به ایجاد سامانه گزارش برق‌های غیرمجاز در سایت شرکت توزیع برق استان همدان کرده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان افزود: همشهریان باید در صورت مشاهده هرگونه برق غیرمجاز و یا دستکاری کنتور در سطح استان به آدرس www.edch.ir  مراجعه کرده و گزارش خود را ثبت کنند.

وی ادامه داد: پس از ثبت گزارش‌های مردمی به صورت الکترونیکی کارشناسان شرکت توزیع برای جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز و سایر موارد گزارش شده اقدامات لازم را انجام خواهند داد.

تیموری ابراز امیدواری کرد: با اقدامات انجام شده و همکاری مشترکین و همشهریان شاهد افزایش پایداری شبکه و تأمین برق مستمر همراه با کاهش تلفات انرژی برق در استان باشیم.

کد مطلب 2962579

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha