پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ آبان ۱۳۹۴، ۱۵:۲۶

سرپرست دفتر موسیقی مهمان غرفه مهر شد/ پاسخ به یک حاشیه

سرپرست دفتر موسیقی مهمان غرفه مهر شد/ پاسخ به یک حاشیه

سرپرست دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در غرفه خبرگزاری مهر از نزدیک در جریان فعالیت های این رسانه قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد طالبی رییس نهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران و سرپرست فعلی دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سه شنبه ۱۹ آبان ماه به همراه محمد علی بهمنی مدیر شورای ترانه دفتر موسیقی وزارت ارشاد در غرفه خبرگزاری مهر در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها حاضر شدند و از نزدیک در جریان فعالیت های این رسانه قرار گرفتند.

طالبی در پاسخ به یکی از سوالات خبرنگار مهر مبنی بر اینکه با توجه به اتمام دوران سرپرستی وی در دفتر موسیقی وزارت ارشاد آیا حکم جدیدی از سوی معاونت هنری برای وی صادر خواهد شد یا خیر؟ توضیح داد: همانطور که قبلا هم اشاره کردم بهتر است این سوال را از مسئولان معاونت هنری وزارت ارشاد بپرسید چراکه من تا به امروز پیگیری چندانی نسبت به این ماجرا نداشتم. آنچه برای من طی این مدت بسیار اهمیت داشت وظیفه ای بود که بر عهده من گذاشته بودند و من می بایست با نهایت تلاش و کوشش در این مسیر فعالیت هایم را ادامه دهم.

سرپرست دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره حاشیه های روزهای اخیر آلبوم مرتضی پاشایی نیز بیان کرد: آلبومی که اخیرا با عنوان «پرنده» از سوی موسسه فرهنگی هنری ترانه سمان روانه بازار موسیقی شده است همان آلبومی است که مجوز آن با موافقت شخص مرحوم پاشایی ۱۰ سال پیش توسط مرکز موسیقی وزارت ارشاد صادر شد و هم اکنون به صورت قانونی روانه بازار موسیقی شده است اما آنچه در این میان مهم است اینکه مدیران این موسسه و شرکت توزیع کنندگان آلبوم مجوزی از ما برای تبلیغ دریافت نکرده اند که تذکر لازم به آنها داده شد.

کد خبر 2962755

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha