حاجي بابايي در گفت وگو با خبرنگار سياسي "مهر"، با اشاره به سفرگروه دوستي پارلماني روسيه به تهران كه قرار است امروز وارد ايران شوند، گفت: از آنجا كه ايران آماده هر گونه مذاكره در خصوص پرونده هسته اي و رفع ابهامات در اين زمينه است، آماده است با تمامي كشورها در خصوص پرونده هسته اي خود از جمله روسيه و چين نيز مذاكره كند.
وي افزود : مسئولان پرونده هسته اي ايران در مذاكره با روسيه بايد با احتياط لازم گام بردارند، زيرا روسيه از جمله كشورهايي است كه در مذاكرات هسته اي با ايران بيشتر در جهت منافع ملي كشور خود گام بر مي دارد.
اين عضو هيات رئيسه مجلس ادامه داد: اميد واريم در اين مذاكرات به نتيجه مطلوبي دست يابيم، هرچند طرح روسيه طرح كاملي نيست.
حاجي بابايي افزود : عليرغم احتمال تباني قدرت هاي بزرگ هسته اي در مخالفت با برنامه هاي اتمي كشورمان بايد مذاكرات را ادامه دهيم چرا كه هدف اصلي ما از مذاكره اين است كه دنيا را به اين نتيجه برسانيم كه حق ما را دربهره گيري از فن آوري صلح آميز هسته اي به رسميت بشناسد .
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس تصريح كرد: جمهوري اسلامي ايران بايد تلاش كند تا در اين مذاكرات از موقعيت هاي به وجود آمده، بهترين استفاده را بنمايد، به طوري كه بايد سعي كند در اين مذاكرات تمامي منافع خود را لحاظ كند.
حاجي بابايي در پايان با اشاره به حادثه ماكو و كشته شدن دو ايراني در اين حادثه گفت : كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در حال حاضر اين پرونده را پيگيري مي كند وآقايان داريوش قنبري و سيد احمد آوايي از اعضاي كميسيون مأمور شدند تا ضمن بررسي حادثه گزارشي از آن به كميسيون ارائه كنند .
نظر شما