حجت الاسلام رحمت الله اروجی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه مردم استان چهارمحال و بختیاری در مراسم پیاده روی اربعین حسینی به زائران کربلا خدمت رسانی می کنند، عنوان کرد: مردم چهارمحال و بختیاری با کمک های نقدی خود از ۲۰۰ هزار زائر کربلا در مراسم پیاده روی روز اربعین پذیرایی می کنند.
وی عنوان کرد: یک موکب از استان چهارمحال و بختیاری در مسیر پیاده روی زائران کربلا تشکیل می شود که ۱۰۰ نفر به عنوان نماینده مردم در این موکب حضور پیدا می کنند و از مردم پذیرایی می کنند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: این اقدام به صورت مردمی انجام می شود و مردم می توانند نذرهای خود را به صورت نقدی برای پذیرایی از زائران کربلا به ستاد اصلی موکب قمربنی هاشم چهارمحال و بختیاری اهدا کنند.
حجت الاسلام رحمت الله اروجی گفت: قبض هایی برای جمع آوری کمک های مردمی تهیه شده که مردم می توانند با پرداخت کمک های نقدی خود این قبض ها را دریافت کنند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: مردم همچنین می توانند کمک های نقدی خود را به شماره حساب ۳۳۳۶ بانک صادرات واریز کنند و در این عمل خداپسندانه شریک شوند.
نظر شما