به گزارش خبرنگار مهر، مجید ملانوروزی ضمن تقدیر از فعالیت های بیطرفانه و منتقدانه خبرگزاری مهر در انعکاس اخبار مربوط به حوزه هنرهای تجسمی به موضوع نمایش آثار گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران و تعدادی از آثار نفیس هنرمندان نقاش ایرانی در کشور آلمان اشاره کرد.
وی افزود: طبق تفاهماتی که میان وزیر امور خارجه آلمان و مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طی سفر وی به ایران صورت گرفت، قرار بر این است تا نمایشگاهی از آثار هنرمندان ایرانی و آثار گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران در کشور آلمان برگزار شود.
مدیر کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: با این اقدام اتفاقات بسیار خوبی در عرصه هنرهای تجسمی کشورمان می افتد، به شکلی که می توانیم گام های ارزشمندی در جهت معرفی آثار هنرمندان ایرانی به مخاطبان اروپایی و همچنین ارتقای کیفیت ظاهری موزه هنرهای معاصر تهران برداریم زیرا به طور حتم نمایش آثار ما در کشور آلمان می تواند منافع اقتصادی خوبی را به همراه داشته باشد که به تبع آن می توانیم بسیاری از مشکلات موجود را مرتفع کنیم.
نظر شما