پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ آبان ۱۳۹۴، ۱۴:۴۷

کارشناس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی اهر به مهر خبر داد:

آغاز تلخ فصل سرما در اهر با مرگ خاموش یک خانواده بدلیل گازگرفتگی

آغاز تلخ فصل سرما در اهر با مرگ خاموش یک خانواده بدلیل گازگرفتگی

اهر- کارشناس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی اهر گفت: مرگ خاموش یک خانواده اهری براثر خفگی با گاز منو اکسید کربن تجربه تلخ زمستان زودرس در این شهرستان بود.

حسین نورش در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به اینکه امسال حوادثی نظیر آتش‌سوزی در شهرستان اهر به‌مراتب بیشتر از سال گذشته بوده است، اظهار داشت: سال گذشته ۲۷ مورد آتش‌سوزی شهری، ۲۴ مورد روستایی و ۱۱ مورد حوادث جاده‌ای رخ‌داده بود درحالی‌که تا انتهای شش‌ماهه نخست سال جاری حوادث شهرستان اهر ۸۲ فقره بوده است.

وی افزایش حوادثی ازجمله آتش‌سوزی شهری و روستایی و تصرفات جاده‌ای را ناشی از عدم توجه مردم به هشدارهای ایمنی دانست و افزود: دراین‌بین اطلاع‌رسانی صداوسیما و رسانه‌های مکتوب و مجازی در خصوص هشدارهای ایمنی مهم‌ترین عامل کاهش حوادث است چون کم توجهی برخی از شهروندان و روستائیان باعث آسیب‌رسانی به خانواده‌ها و مسئولین نیز می‌شود.

کارشناس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی ضمن انتقاد از اینکه برخی از رانندگان هنگام اعزام آتش‌نشانان به دلیل عدم مسیر گشایی باعث کندی در سرعت عملیات می‌شوند، خاطرنشان شد: عدم آگاهی مردم در حین امدادرسانی با تجمع بی‌خود نه‌تنها در عملیات اختلال ایجاد می‌کند بلکه شاید برخی مواقع موجب خسارت به سایر افراد نیز می‌شود.

وی بابیان اینکه شهروندان باید قبل از نصب هرگونه بخاری گازی از ایمنی آن اطمینان حاصل کنند، گفت: مرگ خاموش در فصل زمستان با کم توجهی به مسائل ایمنی در کمین مردم است و سال گذشته به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی براثر خفگی با گاز منواکسید کربن اعضای کل یک خانواده را در شهرستان اهر به کام مرگ خاموش کشانده و اکنون با رسیدن فصل سرما مردم باید از ایمن بودن دستگاه‌های گرمایشی اطمینان داشته باشند.

نورش از آمادگی نیروهای آتش‌نشانی درزمینهٔ راهنمایی رعایت مسائل ایمنی دستگاه‌های گرمایشی برای جلوگیری از مرگ خاموش در شهرستان اهر خبر داد و اضافه کرد: مردم در خصوص خفگی براثر فشار آب گرم حمام در فصل زمستان آگاه نیستند و فکر می‌کنند که هنگام حمام کردن مخلوط آب و گاز باعث مرگ می‌شود درحالی‌که ترکیب آب و گاز موجب مرگ نشده و عامل خفگی در حمام حاصل فشار آب‌وهوای شرجی است که با نصب تهویه هوا در حمام‌ها می‌توان از آن جلوگیری کرد.

کارشناس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی اهر در پایان با تأکید بر اینکه مردم با رعایت نکات ایمنی به‌ویژه در نصب دودکش‌ها با مرگ خاموش مقابله کنند، خاطرنشان کرد: استفاده نکردن از لوله‌های فنری، عدم استفاده مشترک از دودکش، باز بودن محل دودکش‌ها، هنگام روشن بودن بخاری لوله سرد باشد و استفاده از کلاهک H از نکات ایمنی اساسی برای جلوگیری از گازگرفتگی در فصل سرماست.

کد خبر 2964609

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha