پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ آبان ۱۳۹۴، ۱۲:۲۱

امام جمعه کرمانشاه مطرح کرد:

لزوم فرهنگ سازی برای مشارکت مردم در آزادی زندانیان جرائم غیر عمد

لزوم فرهنگ سازی برای مشارکت مردم در آزادی زندانیان جرائم غیر عمد

کرمانشاه- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه بر فرهنگ سازی در خصوص مشارکت بیشتر مردم در زمینه آزاد سازی زندانیان جرائم غیر عمد تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله مصطفی علما پیش از ظهر پنجشنبه در دیدار مسئولان ستاد دیه کشور با وی که در بیت امام جمعه کرمانشاه برگزار شد، گفت: باید فکری به حال فرهنگ عمومی در جامعه شود.

وی گفت: مقام معظم رهبری چند سال پیش در بجنورد در بحث فرهنگ عمومی مسئله سبک زندگی را مطرح و بیش از ۲۰ مورد را در این حوزه بیان کردند که بحث فرهنگ آپارتمان نشینی، برخورد با معلم، اساتید، پدر و مادر و ... از جمله این موارد بود.

امام جمعه کرمانشاه فرهنگ سازی در زمینه مهریه را مورد تاکید قرار داد و گفت: بنده چندین سال است که بر روی این مورد تاکید داشته و اعلام کردم که فرهنگ سازی در بخش مهریه باید خوراک یک سال کار فرهنگی در جامعه باشد.

آیت الله علما همچنین به آمار بالای تلفات رانندگی در کشور اشاره کرد و گفت: کاهش این آمار مستلزم یک فرهنگ سازی صحیح است.

وی تصریح کرد: وجود یک فرد زندانی علاوه بر بروز مشکلات برای وی ، خانواده و افراد دیگر را نیز دچار مشکل کرده و تبعاتی برای آنها به دنبال دارد.

امام جمعه کرمانشاه از تلاش های مسئولان ستاد دیه کشور قدردانی کرد و گفت: روند اجرای برنامه های ستاد دیه طوری باید انجام شود که فشار کمتری روی مسئولین خود ستاد باشد.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه در پایان بر فرهنگ سازی در خصوص مشارکت بیشتر مردم در زمینه آزاد سازی زندانیان جرائم غیر عمد تاکید کرد.

کد خبر 2965153

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha