به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد مجابی معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست در شانزدهمین جلسه شورای محیط زیست برنامه ششم توسعه با اشاره به برگزاری جلسات مشترک با مسئولان در سازمان مدیریت و برنامه ریزی به منظور هماهنگی و همسوسازی در برنامه ی حوزه محیط زیست و نیز برگزاری جلسه با دفتر مقام معظم رهبری برای پیگیری تصویب و ابلاغ سیاست های کلی محیط زیست،گفت: با توجه به جدول زمان بندی ابلاغ شده از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، گزارش وضعیت موجود محیط زیست کشور همراه با تحلیل دلایل موفقیت و عدم موفقیت و ارزیابی تنگناها و چالش ها، اهداف کلی و کمی، راهبردها و سیاست ها و برش سالانه اهداف کمی تهیه شده است.
در ادامه فرزام پوراصغر نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی بیان داشت: احکام پیشنهادی می بایست مبتنی بر سیاست های کلی ابلاغی، سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، وضع موجود و خطوط راهنما برای رشد 8 درصدی باشد و شفاف، مشخص و بدون کلی گویی بوده و بازه پنجساله داشته باشد و در لایحه تقدیمی به مجلس شورای اسلامی فقط موادی پیشنهاد شود که نیاز به اجازه و تصویب قانونگذار دارد.
در ادامه مفاد باقیمانده از جلسات گذشته در خصوص مبحث هوا و معدن بررسی هایی انجام شد و مباحث با انجام اصلاحاتی تصویب شد.
سپس نمایندگان سازمان های مردم نهاد با ارائه پیشنهاداتی، خواستار اصلاح موادی در خصوص مشارکت و آموزش محیط زیست به خصوص در مدارس محیط زیستی شدند که پس از بحث و بررسی توسط اعضا با انجام اصلاحاتی به تصویب رسید.
جلسه با بحث و بررسی اعضای شورا در خصوص ماده پیشنهادی به مجلس شورای اسلامی و تصویب آن به پایان رسید.
نظر شما