پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۴ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۱۳

یادواره آزادسازی سوسنگرد در شیراز برگزار می‌شود

یادواره آزادسازی سوسنگرد در شیراز برگزار می‌شود

شیراز - مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس فارس از برگزاری یادواره آزاد سازی سوسنگرد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار خداداد ابراهیمی صبح امروز در نشست خبری برگزاری هفتمین جشنواره شعر دفاع مقدس، گفت: این جشنواره در چهار بخش جلوه های دفاع مقدس، پیوند عاشورا و دفاع مقدس، پیوند دفاع مقدس و عاشورا و مقاومت ملت ها برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه به ایام آزادی سوسنگرد نزدیک می شویم تاکید کرد: آزادی سوسنگرد از جمله اتفاقات مهم در هشت سال دفاع مقدس بود که با دستور مستقیم امام(ره) انجام گرفت.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس فارس تاکید کرد: بنا براین همزمان با مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره شعر دفاع مقدس برنامه های ویژه آزادسازی سوسنگرد نیز برگزار خواهد شد.

سردار ابراهیمی تصریح کرد: هدف از برگزاری این ویژه برنامه ارائه نقش ولی فقیه و رهبری در آن زمان است.

وی با بیان اینکه نیروهای استان فارس در آزاد سازی سوسنگرد نقش اصلی داشتند، گفت: در آن عملیات ۸۰۰ شهید دادیم که ۷۵ نفر از استان فارس بودند که از این تعداد حدود ۶۰ نفر رزمندگان شهرستان کازرون بودند.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس فارس تصریح کرد: با برنامه ریزی های انجام شده از سال آینده شهرستان کازرون به عنوان محور برگزاری همایش آزادسازی سوسنگرد در نظر گرفته شده است.

کد خبر 2967307

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha