پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ آبان ۱۳۹۴، ۱۲:۳۶

دومین نشست اضطراری کابینه انگلیس بعد از حملات پاریس

دومین نشست اضطراری کابینه انگلیس بعد از حملات پاریس

دولت انگلیس برای دومین روز متوالی اقدام به تشکیل نشست اضطراری برای بررسی حملات تروریستی پاریس خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی بی سی، یک منبع آگاه از برگزاری نشست اضطراری کابینه دولت انگلیس در واکنش به حملات تروریستی که جمعه شب در پاریس اتفاق افتاد، خبر داد.

در همین راستا، انتظار می رود که کابینه بریتانیا امروز یکشنبه نشستی اضطراری را به ریاست «ترزا می» وزیر کشور انگلستان تشکیل دهد.

دیروز شنبه نیز، «دیوید کامرون» نخست وزیرانگلستان  که در حال حاضر برای شرکت در نشست گروه جی ۲۰ در ترکیه به سر می برد، نشست اولیه ای را برای رسیدگی به این موضوع تشکیل داد.

در حملات تروریستی پاریس بنا به اعلام منابع رسمی ۱۲۹ نفر جان خود را از دست دادند و بیش از ۳۰۰ نفر نیز زخمی شدند. گفتنی است که گروه داعش مسؤولیت این حمله را بر عهده گرفته است.

کد خبر 2967398

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha