به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، عشرت شايق كه در پايان جلسه علني امروز با خبرنگاران سخن مي گفت، نظام بودجه ريزي و بودجه نويسي در كشور را "غلط" خواند.
وي افزود: بودجه ما همگام با برنامه چهارم توسعه كشور نيست و با آن در تضاد است و همچنين تامين كننده اهداف سند چشم انداز 20 ساله نظام نيست.
به گفته اين نماينده، كسري بودجه اي كه در كشور مطرح مي شود، كاذب و غير واقعي است و در كشور مسئله اي به عنوان كسري بودجه وجود ندارد و آنچه در اين خصوص مطرح مي شود، مديريت غلط مالي و بودجه اي است.
شايق گفت: هنگامي كه سياست هاي پولي و مالي ما با يكديگر همخوان نيستند، چه توقعي است كه بودجه با مشكل مواجه نشود.
نماينده مردم تبريز با بيان اينكه لايحه بودجه دولت را قبول نداريم و مصوبات كميسيون تلفيق مجلس مورد پذيرش ما نيست، ادامه داد: بودجه سال آينده وارث بودجه هاي سالهاي گذشته است و جديد و نو نيست.
شايق اضافه كرد: انتظار مي رفت كميسيون تلفيق، لايحه بودجه ارايه شده از سوي دولت را اصلاح مي كرد، نه اينكه بودجه دستخوش تغييرات شود. برخلاف آنچه گفته مي شود بودجه سال 85 كارشناسي شده ، اما بودجه بر اساس كارشناسي تدوين نشده است.
وي با تاكيد بر وظيفه نمايندگان ملت به عنوان قوه مقننه نسبت به ارايه در خصوص بودجه، اظهار داشت: اينكه دولت مدعي مي شود در لايحه بودجه كارشناسي صورت گرفته، دليل نمي شود كه به مجلس توصيه شود آنچه به ما ارائه شده بپذيريم.
اين نماينده تصريح كرد: ما نمي توانيم لايحه پيشنهادي دولت و يا توصيه كميسيون تلفيق را بپذيريم ، چرا كه هر نماينده اي طبق قانون حق اظهارنظر درباره بودجه را دارد و كسي نمي تواند وكيل آنها باشد.
شايق تاكيد كرد: نبايد به نمايندگان توصيه شود كه آنچه مصوبه كرده ايم را عملي كنيد و نه دولت و نه كميسيون تلفيق انتظار نداشته باشند ما صاحب راي خود نباشيم.
عضو كميسيون اصل نود مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه پيشنهاد حذف تبصره 11 بودجه را دارد، ادامه داد: چرا شركت ملي نفت، اساسنامه ندارد و دولت اساسنامه آن را تدوين نكرده است؟
شايق افزود: اگر همه دلارهاي نفتي ما كه در بانك هاي خارجي وجود دارد به خزانه داري كل برگردد، معجزه اقتصادي رخ مي دهد.
وي در پايان تاكيد كرد: هيچ كس پاسخگو نيست كه چرا و به چه دليل پول نفت در بانك هاي خارجي رفته است.
نظر شما