پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ آبان ۱۳۹۴، ۱۲:۵۹

مدیرعامل سازمان انتقال خون:

مصرف پلاکت در کشور افزایش یافته است

مصرف پلاکت در کشور افزایش یافته است

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران با اشاره به سرعت افزایش مصرف پلاکت در کشور، افزود: عمر پلاکت ۴ روز است در حالی که مصرف این فرآورده خونی در ۵ سال گذشته از ۳۰۰ هزار واحد به یک میلیون واحد رسیده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر علی اکبر پورفتح الله از طرح نذر خون به عنوان برنامه ای جهت ساماندهی اهداکنندگان و تأمین خون سالم مورد نیاز کشور یاد کرد و گفت: بعضی رفتارهای سنتی عزاداری که مورد پذیرش عموم نبود، چندین سال است که به سوی اهدای خون در ایام عزاداری به ویژه در روزهای تاسوعا، عاشورا و اربعین هدایت شده است.

وی به همزمانی اهدای خون مردم با ایام عزاداری محرم، صفر و لیالی قدر اشاره کرد و گفت: هجوم اهدا کنندگان خون در این روزهای خاص، ممکن است بحران هایی را برای فرآورده های خونی به وجود آورد زیرا زمانی که با هجوم اهدا کنندگان روبرو می شویم در آینده، با کمبود اهدا مواجه هستیم.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ضمن تأکید بر اینکه لازم است تا در تمام ایام سال اهدا کننده خون داشته باشیم، افزود: سازمان انتقال خون از سال گذشته تلاش کرد تا همزمان با عزاداری مردم همزمان در روزهای عاشورا و تاسوعا به دلیل عشق و علاقه به اباعبدالله و همچنین حس انسان دوستی ایرانیان، طرح نذر خون را از عاشورا تا اربعین اجرا کند.

پورفتح الله به ساماندهی مناسب طرح نذر خون در روز عاشورای سال جاری نسبت به سال گذشته اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در سال جاری شاهد ازدحام جمعیت نبودیم و زمانی که مردم به مراکز انتقال خون مراجعه می کردند، در صورت وجود تخت خالی، خون خود را اهدا می کردند و در غیر این صورت طبق فرم نذر خون و سامانه اهدای خون در زمان های مناسب، مراجعه می کردند.

مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران با بیان اینکه سازمان انتقال خون در گذشته از اهدای خون چهره ها، مفاخر و پیشتازان حرکات اجتماعی استقبال کرده است، افزود: کمپین «من یک اهدا کننده هستم»، برنامه ای فرهنگی جهت تشویق و ورود افراد مرجع و معتبر کشور است و این کمپین از استان تهران آغاز شده و در سراسر کشور نیز اجرا خواهد شد.

کد خبر 2971449

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha