به گزارش خبرنگار مهر، حمید ذکاء اسدی صبح شنبه در دیدار با هیئت اتحادیه اروپا با اشاره گستردگی استان کرمان، گفت: کرمان پهناورترین استان کشور بوده و ۱۱ درصد کل ایران را شامل می شود.
وی ادامه داد: قرار گیری کرمان در کنار استان های مرزی سبب بروز برخی مشکلاتی مانند قاچاق مواد مخدر و عبور اتباع بیگانه از این مسیر شده است.
ذکااسدی خواستار پی گیری بیمه افاغنه ساکن در ایران به ویژه استان کرمان از سوی هیئت اتحادیه اروپا شد و اظهار کرد: بر اساس دستور مقام معظم رهبری کلاس های آموزشی برای تحصیل اتباع بیگانه در کشور و استان کرمان راه اندازی شده است.
وی با اشاره به ساخت فضای آموزشی ویژه پناهندگان، افزود: امیدواریم ایجاد فضاهای بهداشتی نیز مورد توجه قرار گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان یادآور شد: کرمان در مسیر تزانزیت مواد مخدر قرار داشته و همین امر این استان را به خط اول مبارزه با مواد مخدر تبدیل کرده است.
ذکااسدی با اشاره به ظرفیت های میراث فرهنگی استان کرمان تصریح کرد: این استان دارای سه اثر جهانی است و دو پرونده ثبت جهانی کویر شهداد و قنوات در دست بررسی قرار دارد که نتایج آنها در تیرماه سال جاری اعلام می شود.
نظر شما