پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ آذر ۱۳۹۴، ۱۲:۳۹

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان خبرداد:

تهیه بانک اطلاعاتی مربیان علاقمندبه فعالیت درزمینه مبارزه باقاچاق

تهیه بانک اطلاعاتی مربیان علاقمندبه فعالیت درزمینه مبارزه باقاچاق

سنندج- مدیرکل آموزش وپرورش استان کردستان عنوان کرد: بانک اطلاعاتی از مربیان و فرهنگیان علاقمند به فعالیت در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سنندج تهیه شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، رشید قربانی امروز یکشنبه در هشتمین جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارزاستان که در سالن شهدای دولت استانداری تشکیل شد، با اشاره به وجود ۱۰۰ هزار دانش آموز و ۷۰ هزار دانشجو در مدارس و دانشگاه های زیرمجموعه آموزش وپرورش استان، گفت: ۲۷ درصد دانش آموزان دختر مقطع دوم متوسطه استان در شهرستان سنندج مشغول به تحصیل هستند.

وی عنوان کرد: هر هفته قرار شده ۴۰۰ تا ۴۵۰ دانش آموز مقطع دوم متوسعه تحت آموزش های مربوط به کالاهای آرایشی و بهداشتی قاچاق که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی انجام می شود، قرار گیرند که تاپایان سال ۷ هزار دانش آموز در این خصوص آموزش های لازم را دریافت می کنند.

وی بیان کرد: بعد از شهرستان سنندج برای ۹ هزار دانش آموز دختر مقطع دوم متوسطه شهرهای سقز، بانه و مریوان هم این کلاس های آموزشی تشکیل خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه در سال ۱۸۰۰ کلاس آموزش خانواده در مدارس استان برگزار می شود، اظهارداشت: یکی دیگر از برنامه های ما برگزاری مزرعه تابستانی من که با همکاری ادارات کل فنی و حرفه ای و منابع طبیعی استان برگزار می شود.

قربانی بیان کرد: یک هزار نفر از دانش آموزان مناطق مرزی تحت پوشش قرار گرفتند این طرح اگر به صورت جامع اجرا شود بسیار مثمر ثمر خواهد بود.

وی از تهیه بانک اطلاعاتی از مربیان علاقمند به فعالیت در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز خبرداد و گفت: تاکنون ۶۰۰ نفر از فرهنگیان شهرستان سنندج اعلام تمایل کردند و در این بانک نام آنها ثبت شده است.

وی ادامه داد: اکنون که طرح رتبه بندی معلمان هم اجرایی شده آنها استقبال زیادی از آموزش های ضمن خدمت می کنند و در صورتی که این کمیسیون منابع مالی را تامین کند در اسرع وقت می توان اقدام به برگزاری این دوره ها کرد.

وی افزود: معلمان به صورت مستمر با دانش آموزان درارتباط هستند و این ۶۰۰ نفر می توانند ۸۰ هزار دانش آموز در سطح نواحی یک و دو سنندج تحت آموزش هایی که خود دریافت کردند قرار دهند.

 

کد خبر 2974510

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha