پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ آذر ۱۳۹۴، ۱۴:۲۱

به همت مرکز پژوهش‌های جوان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی؛

«خرد پیشه‌ای پارسا؛ نگاره‌هایی درباره علامه طباطبایی» منتشر شد

«خرد پیشه‌ای پارسا؛ نگاره‌هایی درباره علامه طباطبایی» منتشر شد

هفتمین جلد از مجموعه ده جلدی پیشگامان دانش و فضیلت با عنوان «خرد پیشه ای پارسا؛ نگاره هایی درباره علامه طباطبایی»، به کوشش مرکز پژوهش های جوان پژوهشگاه و به قلم سعید دژفر، منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، هفتمین جلد از مجموعه ده جلدی پیشگامان دانش و فضیلت با عنوان «خرد پیشه ای پارسا؛ نگاره هایی درباره علامه طباطبایی»، به کوشش مرکز پژوهش های جوان پژوهشگاه و به قلم سعید دژفر، منتشر شد.

این کتاب که به عنوان هفتمین کتاب از مجموعه ده جلدی (نگاره هایی درباره نخبگان دینی) است در مرکز پژوهش های جوان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و توسط سعید دژفر، سامان یافته است.

کتاب مذکور در قالب داستانک و در مورد زندگی علامه طباطبایی (ره) بوده که شامل شصت و سه بخش است.

نویسنده در بخشی از کتاب خود، درباره تفسیر المیزان علامه طباطبایی، می نویسد:

دانشمند دینی برجسته­ای بود در لبنان.

از وقتی المیزان رسیده بود دستش و روش جدید علامه در تفسیر قرآن با قرآن را دیده بود، دیگر رغبتی به خواندن کتاب­های دیگر نداشت.

می­گفت: المیزان، کتابخانه­ی من را تعطیل کرده است.

مطهری شاگرد معروف علامه هم می ­گفت: به نظر من المیزان بهترین تفسیری است که تابه ­حال نوشته شده بین شیعه و سنی. قدرش را آیندگان، صدسال، دویست­سال بعد تازه می­ فهمند. تا به حال مشکلی برای من در مسایل اسلامی پیش نیامده که کلید حل آن را در تفسیر المیزان پیدا نکرده باشم. اگر بخواهم یادداشت­هایی را که از المیزان برداشته­ ام مرتب کنم، سی سال طول می ­کشد.   

علامه اما خودش می­ گفت:

من که هرماه، قرآن را یک بار ختم می ­کنم؛ در هر بار می­ بینم انگار اصلاً این قرآن، آن قرآن قبلی نیست که خوانده­ ام؛ از بس که مطالب تازه از این کتاب می­ فهمم! ...

باید هر دو سال یک­بار برای قرآن تفسیری جدید نوشت تا معارف عمیق این کتاب، کم­کم از دل آن بیرون کشیده بشود.

هفتمین جلد از مجموعه ده جلدی پیشگامان دانش و فضیلت با عنوان خرد پیشه ای پارسا " نگاره هایی درباره علامه طباطبایی"  با قیمت ۸۰۰۰ تومان توسط سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، منتشر و در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات تکمیلی و تهیه کتاب میتوانند به نشانی www.poiict.org مراجعه کنند.

 

کد خبر 2974827

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha