به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از بنادر و دریانوردی هرمزگان، ابراهیم ایدنی از رشد ۱۰۸درصدی تناژ کالای حمل شده از طریق ریل در ۷ ماهه سال ۹۴ نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته در بزرگترین بندر تجاری ایران سخن به میان آورد و افزود: بندر شهید رجایی طی دوازده ماهه سال ۹۳ با حمل ریلی سه میلیون و ۲۳۷هزار و ۸۳۶ تن کالا توانست در بین تمامی بنادر ریلی ایران رکورد دار بیشترین رقم شود، این در حالی است که تنها در هفت ماهه سال جاری، ۳میلیون و ۹۳۴هزار و۷۸۶ تن کالا از این طریق جابجا شده که یک رکورد جدید در حمل و نقل ریلی بنادر کشور محسوب می شود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان ضمن اشاره به جابجایی ۴۱۵ هزار و ۵۷۳ تن گنداله آهن با استفاده از ۵هزار و۶۰۰ واگن در ۷ ماهه اول سال ۹۴ در بزرگترین بندر تجاری ایران، اضافه کرد: به عنوان مثال در زمینه حمل این نوع کالا، رشد ۶۸ درصدی به لحاظ تناژ و رشد ۱۲۰درصدی به لحاظ تعداد واگن استفاده شده طی مدت یاد شده به ثبت رسیده است. از ابتدای سال جاری، جابجایی ۳۳۱ هزار و ۳۹۷ تن محموله کانتینری نیز از طریق ۶هزار و ۷۴۷واگن در این بندر به انجام رسید.
وی اضافه کرد: بر اساس تجزیه و تحلیل آماری انجام شده، نسبت حمل ریلی به حمل جاده ای کالا از ۱۰درصد در سال ۹۳ به ۲۶درصد در سال ۹۴ افزایش یافته است که یک جهش چشمگیر نسبت به سال گذشته محسوب می شود. الزام شرکت های بندری به احداث ریل در محوطه های واگذار شده از جمله برنامه های توسعه حمل و نقل ترکیبی در این بندر است.
نظر شما