پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۰۴

سردار ساجدی در صحن شورا:

پلیس می تواند یک هفته ای معتادان کارتن خواب را جمع آوری کند

پلیس می تواند یک هفته ای معتادان کارتن خواب را جمع آوری کند

فرمانده انتظامی تهران بزرگ، گفت: قول می دهم پلیس می تواند در یک هفته بیش از ۹۷ درصد معتادان کارتن خواب را جمع آوری کند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسین ساجدی‌نیا در صحن علنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: معضل محله هرندی بیش از ۱۴ سال است که در وضعیت حاد وجود دارد و هر سال نیز شاهد وضعیت بدتری هستیم.

وی افزود: در ۵ سال گذشته ۲۳ مرحله طرح در هرندی و پارک های اطراف آن انجام دادیم اما متاسفانه بعد از دستگیری و جمع آوری معتادان به دلیل نبود ظرفیت برای اشتغال یا اسکان مناسب، آنها بار دیگر به این چرخه بازگشتند.

سردار ساجدی نیا افزود: همچنین  محله هرندی و پارک های نظیر آن بهترین پاتوق برای معتادان شهرستانی است. ما برای ساماندهی آنها نیز طرح هایی اجرا کردیم اما به دلایل فوق با مشکلاتی مواجه شدیم.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ تاکید کرد: الان هم اعلام آمادگی می کنیم که مشکلی برای اجرای طرح و جمع آوری معتادان نداریم و قول می دهم پلیس تهران یک هفته ای می تواند بیش از ۹۷ درصد معتادان کارتن خواب راجمع آوری کند.

وی با اشاره به بزرگی معضل هرندی گفت: ما ۳۸ پاتوق در سطح شهر تهران داریم که اگر همه آنها را جمع کنیم دو سوم هرندی هم نمی شوند. بعد از هرندی، بزرگترین پاتوق فرحزاد است.

سردار ساجدی نیا اضافه کرد: ما در زمینه کشفیات رشد قابل قبولی داشتیم و در حال حاضر روزانه ۱۴۰ خرده فروش را در تهران دستگیر می کنیم.

وی با اشاره به کشف ۱۲ تن مواد مخدر در ۸ ماه گذشته تصریح کرد: پریروز یک تن مواد مخدر در قلب تهران کشف کرده ایم.

کد خبر 2977308

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • فرهاد ۱۹:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۳
      0 0
      مسئولان لطفا عاملان معتاد کردن و کارتنخواب کردن مردم را یک هفته ای جمع کنند جمع کردن کارتنخوابها از هر کسی بر می اید