پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ آذر ۱۳۹۴، ۱۸:۲۷

قائم مقام وزیر نیرو در امور مسکن مهر:

تکمیل پروژه های مسکن مهر کشور ۵۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

تکمیل پروژه های مسکن مهر کشور ۵۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

زنجان- قائم مقام وزیر نیرو در امور مسکن مهر، وضعیت استان زنجان را در تامین زیر ساختها در طرح های مسکن مهر بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت: تکمیل پروژه های مسکن مهر کشور ۵۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار می خواهد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا امیر کمالی ظهر سه شنبه در سومین جلسه شورای مسکن در استان زنجان، روند اجرای مسکن مهر در استان زنجان را بسیار مطلوب دانست و افزود: زنجان جزو استان های است که کمترین مشکل را در بحث اجرای مسکن مهر دارد.

وی اظهار کرد: باید بحث مسکن مهر در استان زنجان تا پایان سال جاری بسته شود و هزار و ۵۰۰ واحد مسکن مهر در اردیبهشت ماه سال آینده باید به اتمام رسیده و پرونده مسکن مهر در این استان بسته شود

 قائم مقام وزیر نیرو در امور مسکن مهر به تشکیل کمیته سه جانبه در طول سال گذشته بر اساس دستور معاون رئیس جمهور در خصوص واحدهای مسکن مهر سراسر کشور، اشاره کردو گفت:برای بهره‌برداری از واحدهای مسکن  مهر باقی‌مانده در سراسر کشور، ۵ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز بود.

کمالی تصریح کرد: سال گذشته مقرر شد هزار و ۷۰۰میلیارد ریال از طرف دولت و سه هزار میلیارد ریال نیز از طرف وزارت نیرو تامین شود که کمبود منابع مالی دولت موجب شد که فقط ۹۶۰ میلیارد ریال تامین شود.

وی گفت:از این میزان ۸ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال سهم استان زنجان بوده و امسال نیز ۶ هزار میلیارد ریال متناسب با شرایط استان‌ها توزیع خواهد شد.

قائم مقام وزیر نیرو در امور مسکن مهر یاد آورشد:با وجود همه مشکلات این آمادگی را داریم تا دریافتی خارج از تعرفه قانونی از متقاضیان صورت نگیرد و طرحهای مسکن مهر غیر خودمالک نیز که از تعهدات دولت است با برنامه ریزی های انجام شده به بهره‌برداری برسد.

کمالی وضعیت استان زنجان را در تامین زیر ساختها در طرح های مسکن مهر بسیار مطلوب ارزیابی کرد.

وی تصریح کرد: دستگاههای خدمات رسانی در بحث تامین زیر ساختها در طرح های مسکن مهر همکاری لازم را داشته و تلاش خود را مضاعف کنند تا پرونده مسکن مهر هر چه زودتر بسته شود.

کد خبر 2977749

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha