پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ آذر ۱۳۹۴، ۱۹:۱۴

با حضور فرهیختگان علم و ادب در کرمانشاه؛

آیین نکوداشت و ترحیم مرحوم رحیم معینی کرمانشاهی برگزار شد

آیین نکوداشت و ترحیم مرحوم رحیم معینی کرمانشاهی برگزار شد

کرمانشاه- آیین نکوداشت و ترحیم مرحوم «رحیم معینی کرمانشاهی» با حضور بزرگان علم و ادب و هنر در کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیین نکوداشت و ترحیم مرحوم رحیم معینی کرمانشاهی، روزنامه نگار، نویسنده، نقاش و شاعر فرهیخته، عصر امروز چهارشنبه با حضور جامعه علم و ادب و هنر و بزرگان این عرصه در دانشکده فرهنگ و هنر کرمانشاه برگزار شد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در این مراسم اظهار داشت: ادبیات کرمانشاه سرچشمه جوشان ادبیات و فرهنگ ایران زمین است و مرحوم معینی کرمانشاهی از فرهیختگان عرصه ترانه سرایی، شاعری و ونویسندگی و روزنامه نگاری است.

ابراهیم رحیمی زنگنه با تسلیت درگذشت مرحوم معینی کرمانشاهی افزود: کرمانشاه سرزمین فرهیختگانی است که در گذشته این سرزمین توانستند در عرصه دیانت، فلسفه، ادبیات و به ویژه شعر خودنمایی کرده و امیدواریم که نام و یاد این عزیزان را به ثبت رسانیم تا آوازه نام آنان بیش از پیش در گستره ایران اسلامی طنین انداز شود.

محمد جواد محبت شاعر نامی کرمانشاهی، مرحوم معینی کرمانشاهی را غزلسرای نامی و توانمند دانست و گفت: مجموعه شعری «ای شمع‌ها بسوزید» عنوانی رمانتیک از آن شاعر بزرگ است.

در این مراسم شاعران بزرگی همچون محمد جواد محبت ، استاد کزازی، حسین احمدی محجوب و...  به سرودن شعر پرداختند و برگزاری آیین نی نوازی نیز از جمله برنامه‌های این مراسم بود.

کد خبر 2978897

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha