به گزارش خبر گزاري مهر معاون اجتماعي و فرهنگي شهرداري منطقه 18 تهران با بيان اين مطلب گفت : با توجه به نقش اعياد و آيين هاي اسلامي در رشد و توسعه فرهنگ اسلامي و شيعي ، منطقه 18 شهرداري تهران در اين راستا با هدف ترويج و گسترش فرهنگ انتظار ، اقدام به تشكيل ستاد شعبانيه در حوزه معاونت اجتماعي و فرهنگي نموده است .
مرتضائي فرد ، از آذين بندي و چراغاني معابر ، ميادين و 4 محور اصلي توسط شهرداي منطقه و تزيين كوچه و محله ها با همكاري شهروندان جنوب غرب تهران خبر داد و اظهار داشت : مراسم جشن ايام شعبانيه ، 4 شب متوالي در بوستان قائم ، مجموعه ورزشي گلشن ، خانه جوان و كاوشكده معلم برگزار مي شود ، همچنين برگزاري مسابقات مختلف ورزشي ميان شهروندان و مسابقه اي با عنوان كودك و انتظار، از ديگر برنامه هاي ستاد شعبانيه در اين منطقه است .
وي تصريح كرد : همكاري با شهروندان در زمينه برگزاري هر چه با شكوهتر اين مراسم توسط اعضاي شوراياران محلات منطقه از برنامه هاي ديگر اين ستاد است .
معاون فرهنگي و اجتماعي شهرداري منطقه 18 در خصوص اعتبار برگزاري اين مراسم اظهار داشت : اعتبار برگزاري اين مراسم از سوي شهرداري تهران با تخصيص مبلغي بالغ بر 150 ميليون ريال تامين شده است .
نظر شما