پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

ارتش آزاد:

داعش ساخته ترکیه و قطر است/پیش از روسیه مدارک خود را ارائه کردیم

داعش ساخته ترکیه و قطر است/پیش از روسیه مدارک خود را ارائه کردیم

یکی از سرکردگان گروه موسوم به ارتش آزاد سوریه با بیان اینکه داعش ساخته دست ترکیه است اعلام کرد این گروه پیش از روسیه مدارک خود را درخصوص همکاری ترکیه و داعش ارائه کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الیوم السابع، «حسام العواک» از سرکردگان گروه شورشی موسوم به ارتش آزاد سوریه با اشاره به همکاری ترکیه و داعش اعلام کرد گروه تروریستی داعش ساخته و پرداخته قطر و ترکیه است.

وی تاکید کرد گروه تروریستی داعش بر چاه های نفت و گاز متعددی در سوریه سیطره دارد و همه این محصولات را به ترکیه منتقل می کند.

العواک افزود: چندین بار تاکید کردیم که داعش و ترکیه در زمینه تجارت نفت با یکدیگر همکاری می کنند؛ قبل از اینکه روسیه تصاویر خود را در این خصوص منتشر کند، ما اسناد و تصاویر مورد  نظر خود را در این زمینه عرضه کرده ایم.

روز گذشته وزارت دفاع روسیه با انتشار تصاویری اعلام کرد «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهوری ترکیه و خانواده اش در خرید نفت از داعش نقش دارند.

گفتنی است پیشتر اردوغان اعلام کرده است که اگر همکاری وی با داعش در تبادل نفت اثبات شود از سمت خود استعفا خواهد داد.

کد خبر 2990373

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha