پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۴ آذر ۱۳۹۴، ۱۶:۰۷

معاون برنامه‌ریزی و تحقیقات برق منطقه‌ای زنجان:

دانشگاه و صنعت هنوز به شناخت کافی از هم نرسیده‌اند

 دانشگاه و صنعت هنوز به شناخت کافی از هم نرسیده‌اند

زنجان- معاون برنامه‌ریزی و تحقیقات برق منطقه‌ای زنجان به ارتباط بین صنعت و دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاه و صنعت هنوز به شناخت کافی از هم نرسیده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی خلجی ظهر شنبه در جلسه پژوهش در دانشگاه زنجان به ارتباط بین دانشگاه و صنعت اشاره کرد و  افزود: دانشگاه و صنعت هنوز به شناخت و زبان مشترک نرسیده‌اند.

خلجی ادامه داد: اگر واحدهای موجود صنعتی خود را با علم روز هماهنگ نکنند، در مسیر توسعه تکنولوژی رقیب جدی برای این صنایع ایجاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه باید ساختار صنعت به سمت استفاده و تعامل با حوزه دانشگاه و  پژوهش محوری گام بردارد، افزود: توجه به این مهم باعث ارتقای علم در حوزه برق می شود.

معاون برنامه ریزی و تحقیقات برق منطقه ای زنجان با اشاره به اینکه زنجان به قطب الکترونیک و برق در کشور معروف است، گفت: در تبدیل شدن زنجان به قطب برق و الکترونیک باید علاوه بر احداث واحدهای جدید به واحدهای فعلی نیز توجه شود

خلجی با بیان اینکه ۵۹ طرح خاتمه یافته که تنها هفت پروژه منتج به نتیجه شده است، افزود: حدود ۹۰ دستگاه پست فشار قوی و پنج‌هزار کیلومتر خط انتقال، تحت فعالیت برق منطقه‌ای زنجان که دو استان زنجان و قزوین را تحت پوشش دارد.

معاون برنامه ریزی و تحقیقات برق منطقه ای زنجان افزود: طی ۲۲ سال گذشته که دفتر تحقیقات در شرکت برق منطقه‌ای ایجاد شده تنها ۴۰۰ طرح پژوهشی دریافت شده که از این تعداد ۶۳ طرح منجر به انعقاد قرار داد شده است.

کد خبر 2991754

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha