پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

دستگیری ۵ پلیس مصری به اتهام شکنجه زندانیان

دستگیری ۵ پلیس مصری به اتهام شکنجه زندانیان

دادستانی کل مصر دستور بازداشت پنج نیروی پلیس این کشور را به اتهام شکنجه زندانیان تا حد مرگ، صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه اسکای نیوز عربی، منابع قضایی اعلام کردند دادستانی کل مصر در شهر الاقصر واقع در جنوب این کشور، پنج نیروی پلیس را به اتهام شکنجه زندانیان دستگیر کرد.

بر این اساس، طبق اتهامی که مطرح شده این نیروهای پلیس شماری از زندانیان را شکنجه کرده اند که این شکنجه ها به مرگ این زندانیان منجر شده است.

«عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهوری مصر پیشتر دستور محاکمه نیروهای پلیس این کشور که در مجازات زندانیها نقش دارند را صادر کرده و این اقدام را تجاوزی آشکار نامید.

وزارت کشور مصر نیز اعلام کرده است از تجاوزهایی که افراد و نیروهای پلیس در خصوص شکنجه زندانیان مرتکب می شوند چشم پوشی نخواهد شد.

سوء رفتار با زندانیان مصری از جمله اتهاماتی است که مجامع غربی درخصوص نقض حقوق بشر در مصر مطرح می کنند.

کد خبر 2992179

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha