پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ آذر ۱۳۹۴، ۷:۰۹

اوباما:

آمریکا طرح کاملی برای امنیت داخلی و مقابله با داعش دارد!

آمریکا طرح کاملی برای امنیت داخلی و مقابله با داعش دارد!

باراک اوباما در نشست خبری خود از کاخ سفید از برنامه های آمریکا برای مبارزه با داعش در سوریه صحبت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در فایل خبری که از کاخ سفید منتشر از شهروندان آمریکایی خواست در مقابل حملات تروریستی هراس به خود راه ندهند.

وی گفت: طرحهای کاملی برای برقراری امنیت در آمریکا و مبارزه با داعش از سوی دولت در نظر گرفته شده است.

اوباما روز شنبه گفته بود که حملات کالیفرنیا تروریستی نبوده است. لورتا لینچ دادستان کل آمریکا به نقل از اوباما گفته بود که مردم نباید در مقابل تهدیدات احتمالی ترسی داشته باشند.

وی از همکاری مستقیم آمریکا با انگلیس و کشورهای اروپایی علیه داعش خبر داد و گفت: برای نابودی داعش از تمام ابزارها و تجهیزات خود استفاده خواهیم کرد.

اوباما افزود: استراتژی کنونی آمریکا تهیه لیستی از کشورهای مسلمان به عنوان متحد آمریکا در مبارزه با تروریست های داعش است. وی گفت مسلمانان جهان در زمان کنونی وظیفه دارند با اقدامات افراطی گروههای تروریست برخورد کنند.

اوباما به تجهیز و آموزش نیروهای عراقی و نیروهای سوری برای عملیات زمینی علیه داعش خبر داد و گفت: این کشور آمادگی دارد در هر زمان به متحدان خود در منطقه کمک کند.

کد خبر 2993157

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha