به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، دکتر محمود رضا میری در این باره اظهار داشت: این فوتی ها شامل یک کودک، یک بزرگسال و یک زن باردار بودند.
وی افزود: هم اینک ۶۰ مورد مشکوک به آنفلوانزای (H۱N۱)در بیمارستان های بوعلی و علی بن ابیطالب(ع) زاهدان بستری هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: هرساله با آغاز فصل سرما در استان های جنوب کشور افزایش بروز بیماری آنفلوانزا مشاهده می شود به طوری که از حدود ۱۰ روز قبل اطلاع یافتیم در کرمان مواردی از این بیماری بروز کرده است.
محمود رضا میری افزود: از مجموع مراجعه کنندگان با علائم سرما خوردگی شدید و آنفلوانزای فصلی در محدوده این دانشگاه، ۲۲۴ مورد مشکوک تشخیص داده شدند که هم اینک ۶۰ نفر از این تعداد در بیمارستان ها بستری هستند.
نظر شما