به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی رزاقکریمی مدیر بخش مستند سی و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم فجر، با بیان این مطلب در نشست رسانه ای که صبح امروز ۱۶ آذرماه و با حضور دبیر جشنواره بین المللی فیلم مستند «سینما حقیقت» در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی برگزار شد، گفت: جشنواره فیلم فجر جایگاه ویژه ای در سینمای ایران دارد. در واقع یک جشنواره ملی برای مردم است که باید سلیقه های طیف های مختلف سینمایی را در این جشنواره لحاظ کرد و سینمای مستند از جمله گونه های سینمای پرمخاطب است که در جشنواره فیلم فجر هم متقاضی دارد.
وی اظهار کرد: حضور سینمای مستند در جشنواره فیلم فجر را باید مغتنم شمرد.
رزاقکریمی تاکید کرد: مجموع مستندهایی که در سی و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم فجر ارائه می شوند، آثار بالای ۷۰ دقیقه هستند که در ۱۰ روز برگزاری جشنواره شاهد اکران آثار سینمای مستند در کنار سینمای ملی هستیم.
وی درباره تعداد فیلم های مستند در سی و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم فجر گفت: طبق فراخوان تعداد ۷ تا ۱۱ فیلم در بخش مستند حضور دارند و در نظر گرفتن این تعداد از آثار تصمیمی است که از قبل گرفته شده و پیش بینی من این است که آثار خوبی در این بخش حضور خواهند داشت. ضمن اینکه در جشنواره «سینما حقیقت» ۱۳۰ فیلم بلند وجود دارند که از این تعداد، آثار خوبی به سی و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم فجر راه خواهند یافت.
محمدمهدی طباطبایینژاد در تکمیل صحبت های مرتضی رزاقکریمی گفت: خوشبختانه قراری بر حذف مستند از جشنواره فیلم فجر از ابتدا وجود نداشته است و تعامل خوبی بین مرکز و جشنواره فیلم فجر وجود دارد.
مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی یادآور شد: چه تعاملی بهتر از اینکه قائم مقام مرکز، مسئولیت بخش مستند فیلم فجر را به عهده گرفته است و مطمئن هستم که شرایط حضور فیلم های مستند در جشنواره فیلم فجر به خوبی فراهم خواهد شد.
وی اظهار کرد: جشنواره فیلم فجر فرصت خوبی در قواره سینمای ایران است که امیدوارم آثار این بخش از جشنواره فیلم فجر، به خوبی دیده شوند.
نظر شما