۲۳ آذر ۱۳۹۴، ۸:۵۴

فرماندار قروه:

ترویج فرهنگ درپیشگیری از آسیبهای اجتماعی بستر سالم سازی جامعه است

ترویج فرهنگ درپیشگیری از آسیبهای اجتماعی بستر سالم سازی جامعه است

قروه- فرماندار شهرستان قروه با بیان اینکه فرهنگ زیربنای تقویت افکار عمومی در جامعه است، عنوان کرد: ترویج فرهنگ در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بستر سالم سازی جامعه است.

به گزارش خبرنگار مهر، شعبان سپهر شامگاه یکشنبه در نشست شورای مبارزه با مواد مخدر با محوریت پیشگیری از اعتیاد در بخش دلبران در شهرستان قروه اظهار داشت: فرهنگ و اجتماع زیربنای تمامی مقوله ها در جامعه است و بدانیم که همه مسایل بر مبنای فرهنگ استوارند لذا برای موفقیت در هر امری باید ابتدا پایه های فرهنگ در جامعه، محکم بنیانگذاری شوند سپس به بالا بردن ساختمان فرهنگ با دیگر گزینه ها اقدام شود.

وی فرهنگ را زیربنای تقویت افکار عمومی در جامعه دانست و بیان کرد: ترویج فرهنگ در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بستری برای سالم سازی جامعه فراهم خواهد کرد.

وی با بیان اینکه شناسایی نقاط پر خطر باید در اولویت کار شورا قرار گیرد، افزود: از آنجایی که شهرستان قروه ورودی استان کردستان است و نیز باتوجه به همجوار بودن این شهرستان با شهرهای آسیب پذیری چون همدان و کرمانشاه، بنابراین باید برنامه ای هماهنگ و مناسب با مسئولان این استانها جهت مبارزه با این پدیده شوم اجتماعی تدوین گردد.  

سپهر با تأکید بر اینکه مقابله با عرضه باید گسترده تر شود، یادآور شد: سازمانهای مردم نهاد یکی از اهرم های قوی در امر همیاری دولت محسوب می شوند و در این زمینه نیز با تقویت این انجمن ها می توان به سالم سازی جامعه رسید.

وی بر توجه ویژه به پاکسازی روستاها و بخشهای حاشیه نشین و تقویت روحیه جوانان در مراکز روستایی تأکید کرد.

سپهر در ادامه ضمن تبریک فرارسیدن ماه پر برکت ربیع الاول، تصریح کرد: حضرت محمد (ص) نمونه ای کامل از مکارم اخلاق و بشارت دهنده رحمت است، رحمتی که در دل تمامی مسلمانان جهان جا دارد.

به گفته وی امروزه بحث رحمتی که در نماد یک پرچم سیاه شکل گرفته و اذهان ادیان را خدشه دار کرده است غیرقابل قبول و غیر انسانی است چرا که رحمت پیامبر اکرم (ص) نشأت گرفته از قرآنی است که در آن به اندازه تمام سوره ها، خداوند با صفت رحمان یاد می شود.

در ادامه این نشست، رئیس بهزیستی شهرستان قروه نیز با بیان اینکه شهر دلبران از لحاظ وضعیت اعتیاد مشابه سایر روستاها و بخش هاست، گفت: لازم است توجه ویژه را در تمامی نقاط شهرستان به کار گیریم و مشارکت ها را بهتر و بیشتر از قبل افزایش دهیم.

حسین رسولی افزود: دلبران از مناطق آسیب خیز است که نیاز دارد بیشتر و بهتر به وضعیت آن پرداخته شود.

به گفته وی جامعه روستایی و شهری بسیار گسترده است لذا پتانسیل و ظرفیت توجه باید بیشتر از قبل در دستور کار قرار گیرد.

رسولی با تأکید بر حساسیت امر آموزش در حوزه پیشگیری، تقویت سمن ها را برای کار در این مقوله خواستار شد.

به گفته وی شناسایی و گروه بندی جامعه هدف آسیب پذیر در منطقه لازم و ضروری است.

همچنین رئیس سازمان تبلیغات اسلامی قروه در این نشست گفتمان های دینی را برای امر پیشگیری مثمر ثمر دانست و بیان کرد: در بخش دلبران با اعزام ۱۰ مبلغ در ۴۰ مدرسه گفتمان دینی برای جامعه هدف در میان دانش اموزان، اولیا آنان و مربیان مدارس صورت پذیرفته که این مهم بیشتر در روستاها با توجه به ویژگی های خاصی که دارند برگزار شده است.

حسن رهبر با تأکید بر اینکه حضور روحانیون می تواند نقشی کلیدی در این زمینه باشد، افزود: برای افزایش اطلاعات روحانیون نیز کارگاه های آموزشی بسیاری برگزار شده است.

به گفته وی با گرایش و یک رویکرد دینی می توان معتادان را به زندگی برگرداند و آرامش رفته از جامعه را  پس گرفت.  

کد خبر 2999134

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha