پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ آذر ۱۳۹۴، ۹:۰۵

مدیر روابط عمومی میراث فرهنگی کرمان:

نمایشگاه صنایع دستی و خوراکی‌های شب یلدا در کرمان برگزار می‌شود

نمایشگاه صنایع دستی و خوراکی‌های شب یلدا در کرمان برگزار می‌شود

کرمان - مدیر روابط عمومی میراث فرهنگی استان کرمان از برگزاری نمایشگاه صنایع دستی و خوراکی‌های شب یلدا در کرمان خبر داد.

علی ابراهیم نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نمایشگاه صنایع دستی و خوراکی‌های شب یلدا با همکاری اداره کل میراث فرهنگی و بخش خصوصی در محل چهارراه خورشید ابتدای خیابان جامی آغاز بکار کرد.

وی با بیان اینکه این نمایشگاه در ۲۰ غرفه صنایع دستی و سوغات چیده شده است، اظهار داشت: برگزاری این گونه نمایشگاه‌ها ضمن معرفی هنرهای سنتی کرمان، سنت‌های اصیل ایرانی را به نمایش می‌گذارد.

ابراهیم نژاد بیان داشت: هنرمندان در این نمایشگاه بخشی از صنایع دستی استان از جمله پته، گلیم، هنرهای چوبی و غیره را در معرض دید علاقمندان قرار می‌دهند.

مدیر روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان از اجرای برنامه‌های جنبی متنوع در حاشیه این نمایشگاه خبر داد.

وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه از تاریخ ۲۳ تا ۳۰ آذرماه جاری در حال برگزاری است، گفت: ساعات بازدید از این نمایشگاه صبح‌ها ۹ تا ۱۳ و عصرها از ۱۶ تا ۲۱ است.

 

 

کد خبر 3000199

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha