پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۰۰

مهدی تاج:

قبول دارم تعطیلات لیگ زیاد است/ برنامه را به مدیر دادیم نه بازیکن

قبول دارم تعطیلات لیگ زیاد است/ برنامه را به مدیر دادیم نه بازیکن

رئیس سازمان لیگ برتر با تاکید بر اینکه قبول دارد که تعطیلات لیگ پانزدهم زیاد است گفت: ما ابتدای فصل برنامه لیگ را تنظیم کردیم و به مدیران باشگاه ها تحویل دادیم اما حالا بازیکنان هم اظهار نظر می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی تاج که سازمان تحت مدیریتش با انتقادات زیادی در مورد تعطیلات طولانی مدت مواجه شده است در این مورد گفت: قبول دارم تعطیلات لیگ زیادی است اما دلیلش برنامه های پرتعداد فوتبال ایران است که شامل حضور برخی تیم ها در لیگ قهرمانان آسیا، حضور تیم ملی در مسابقات مختلف و حضور تیم امید در انتخابی المپیک است که برای فوتبال ما از اهمیت زیادی برخوردار است که این تیم به المپیک برود.

وی ادامه داد: در ابتدای فصل ما برنامه کامل مسابقات را به باشگاه ها ارسال کردیم. برخی از باشگاه ها به این برنامه پاسخ ندادند و اظهار نظری نداشتند. برخی هم پاسخ دادند و آن را تایید کردند. حالا اینکه برخی دوستان اظهار نظر می کنند و انتقاد دارند ما دلیلش را نمی دانیم. اینها فکر می کنند ما فی البداهه به این برنامه رسیده ایم و این تعطیلات را گذاشته ایم.

رئیس سازمان لیگ برتر خاطرنشان کرد: الان متاسفانه برخی بازیکنان هم در مورد تعطیلات لیگ اظهار نظر می کنند. ما برنامه را در ابتدای فصل به مدیران داده ایم نه به بازیکنان. بنابراین اگر هم تعطیلاتی داریم از ابتدای فصل مشخص شده بود و تیم ها با آن موافقت کرده اند.

مهدی تاج در ادامه به بدهی باشگاه ها اشاره کرد و گفت: ما ابتدای فصل با کمیته انضباطی صحبت کردیم که اگر باشگاهی بدهی داشت اجازه حضور در مسابقات به آن داده نشود. با این حال هنوز هستند تیم هایی که بدهی های زیادی دارند. الان باید به طور جدی این موضوع را پیگیری کنیم که تیم هایی که بدهی دارند با کسر امتیاز مواجه شوند و حتی به دسته پایین تر هم بروند.

وی افزود: الان بازیکنی داریم که نزدیک 10 سال است از باشگاهش طلبکار است اما نمی تواند حقش را بگیرد. حق هم با این بازیکن است. باید کل درآمدهای یک باشگاه را به طلبکارانش بدهیم تا بدهی ها صاف شود و این مشکل برای همیشه ریشه کن شود.

کد خبر 3002837

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha