پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۸ آذر ۱۳۹۴، ۱۷:۵۵

فرمانده ارشد ارتش در استان گلستان و مازندران:

شرکت گسترده در انتخابات توطئه دشمنان را خنثی می‌کند

شرکت گسترده در انتخابات توطئه دشمنان را خنثی می‌کند

گرگان- فرمانده ارشد ارتش در استان‌های گلستان و مازندران گفت: شرکت گسترده مردم در انتخابات در خنثی کردن توطئه های دشمنان علیه نظام امری حیاتی است.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر سرتیپ دو منصور خمری عصر شنبه در جمع فرماندهان ارشد منطقه در رابطه با انتخابات مجلس دهم گفت: امروز مسئله انتخابات یک عرصه انتخاب الهی است و همان طور که انسان در طول حیات زندگی خود با امتحان الهی زیادی مواجه می شود، مسئله انتخابات هم امتحانی است که باید از آن سربلند خارج شویم.

امیر خمری افزود: مسئله انتخابات مسئله ای مهم، اساسی و تعیین کننده ای است و از جهات مختلف اهمیت بسیار بالایی دارد.

خمری خاطرنشان کرد: امروز اقتدار و سربلندی نظام به دلیل متکی بودن مردم به ولی فقیه است.

وی ادامه داد: انتخابات برای ما به منزله پرچم افتخار دیگری است که در کنار هزار افتخار دیگر قرار می گیرد.

فرمانده ارشد ارتش در گلستان و مازندران با اشاره به اینکه مردم سالاری دینی از برجسته ترین  ویژگی های نظام مقدس جمهوری اسلامی است، اظهار کرد: این ویژگی همیشه مورد غبطه ملت های مسلمان و کینه مستکبران است و نقش تعیین کننده فرماندهی معظم کل قوا در تحقق این امر بر کسی پوشیده نیست.

امیر سرتیپ خمری با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) انتخابات را به عنوان یک تکلیف شرعی برای مردم می دانست، گفت: شرکت گسترده مردم در انتخابات در خنثی کردن توطئه های دشمنان علیه نظام امری حیاتی است.

امیر خمری در پایان افزود: همه کارکنان ارتش در استان های گلستان و مازندران همراه و همگام با مردم شهید پروراین استان ها این تکلیف شرعی را با آگاهی و بصیرت و با انگیزه دو چندان انجام می دهیم و در انتخابات مجلس شورای اسلامی  و خبرگان رهبری شرکت خواهیم کرد.

کد خبر 3004159

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha