پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۱۷

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان:

استان هرمزگان نیازمند پارک علم و فناوری بزرگ در حد نام استان است

استان هرمزگان نیازمند پارک علم و فناوری بزرگ در حد نام استان است

بندرعباس - رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: استان هرمزگان نیازمند پارک علم و فناوری بزرگ در حد نام استان است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدشکاری شنبه شب در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر استان که در هتل هما برگزار شد، گفت: در دولت تدبیر و امید یکی از مهمترین رسالت های جدید دانشگاه علوم پزشکی برمبنای استفاده از فناوری و پژوهش و تحقیقات است که برنامه های دانشگاه پژوهش محور و کاربردی باشد تا بتوان در زندگی و اقتصاد مردم آن را لمس کرد.

وی با اشاره به اینکه کشورهای توسعه یافته بواسطه این تکنولوژی باعث افزایش طول عمرشدند خاطرنشان کرد: امید است با تخصیص اعتبارات در برنامه های  ششم به سمت فناوری پیش رویم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ادامه داد: ۷۰ درصد مرگ و میر در کشور ما براثر بیماریهای غیر واگیرهمانند سرطان و قلبی –عروقی و ...است که در این راستا وجودمراکز پژوهشی و فناوری جز محورهای توسعه دانشگاه علوم پزشکی است و در استان نیز راه اندازی مراکز ثبت سرطان جمعیت ، راه اندازی پژوهشکده سلامت ، مجلات علمی –پژوهشی دانشگاه ازجمله دستاوردهای پژوهشی است.

دکترشکاری با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به عنوان قطب ۵ دانشگاه های علوم پزشکی کشور است از ۴رتبه استاد تمامی «پروفسوری» در این دانشگاه خبرداد و خاطرنشان کرد: پژوهشگران برجسته‌ای در دانشگاه علوم پزشكی هرمزگان فعالیت علمی دارند كه باعث سربلندی استان هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه پارک علم و فناوری استان تاکنون آنگونه که باید فعال نشده است، اضافه کرد:‌ در حالی که در هرمزگان پارک علم فناوری تشکیل نشده است، در استانی همانند فارس در زمینی به مساحت ۲۰۰ هکتار به دنبال توسعه امور فناورانه هستند.

شکاری یادآور شد: باید پرسید که در استان چه کسی متولی پارک علم و فناوری است و چه کاری باید انجام داد تا شرکت‌های فناورانه نسبت به فعالیت در این راه قدم بردارند. اگر استان به فکر راه‌اندازی پارک علم و فناوری نباشد، دانشگاه علوم پزشکی خود دست به کار خواهد شد و پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی را راه‌اندازی خواهد کرد.

وی با بیان اینکه مراکز در دنیا به کوهورت موسوم هستند، اضافه کرد: هرمز و شهر کنگ به عنوان دو شهر برای راه‌اندازی طرح جزیره سالم و مرکز مطالعات کوهورت ثبت کشوری شده است.

شکاری از راه‌اندازی دانشکده علوم و فناوری زیست دریایی بندرعباس با همکاری مرکز اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان خبر داد و اضافه کرد: راه‌اندازی اینگونه مراکز از اهمیت بالایی در سلامت غذایی می‌تواند برخوردار باشد.

وی با بیان اینکه به سمت کیفی‌سازی حوزه آموزشی هستیم، اظهار امیدواری کرد با توسعه و اجرای برنامه‌های مدنظر بتوانیم به سایر دانشگاه‌های کشور کمک کنیم.

معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز گفت:هرساله ۲۶ آذربه عنوان هفته پژوهش وفناوری است که به نوعی عملکرد محققین و پژوهشگران ارزیابی شده و فعالیت بیشترنیز در بحث پژوهشی ایجاد میشود .

عبدالعظیم نجاتی زاده بااشاره به اینکه هدف دانشگاه علوم پزشکی ارتقای سلامت جامعه است، اضافه کرد:موضوعات پژوهش و فناوری مهم بوده و پیشرفت هر کشوری بدون علوم فن آوری امکان پذیر نیست.

وی خاطرنشان کرد:د ولت تدبیرو امید در زمینه حمایت از پژوهش های کاربردی در مقوله استفاده از فن آوری های علمی و تولیدات پژوهشی عملکرد خوبی دارد و کشورما از لحاظ کیفیت مقالات علمی جزء کشورهای برتراست و امید است، شاهد ارتقاء آن در آینده نیز باشیم.

وی به تاکید مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت دیپلماسی پژوهش و فناوری در كشوراشاره کرد و افزود: مهمترین رکن توسعه دیپلماسی پژوهشگران کشور است. تولیدات علمی ایران در زمینه علوم سلامت و زیست محیطی چشمگیر است و  ۲۶ دانشمند برتر ایران در گروه علوم پزشکی داریم.

وی در ادامه به فرایند ارزشیابی دانشگاه در بخش پژوهشی پرداخت و شاخص های ارزشیابی در ارتقای رتبه پژوهشی - فناوری و همچنین محصولات شرکت دانش بنیان را بیان کرد و گزارشی از سرانه پژوهش در دنیا و جایگاه ایران را ارائه کرد.

کد خبر 3004445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha