به گزارش خبرنگار اقتصادي "مهر" به نقل از هندوستان تايمز، درحاليكه بوش در سفر اخيرش به هند و پاكستان از عدم مخالفت آمريكا با پروژه خط لوله گاز ايران سخن گفته بود، مقامات اين كشور بار ديگر بر مخالفت خود با اين پروژه تاكيد كردند.
بر اساس اين گزارش، فردريك جونز با تاكيد برعدم نرمتر شدن موضع آمريكا در مخالفت با خط لوله گاز ايران اعلام كرد: "همانطور كه قبلا نيز گفتهايم، دولت آمريكا به هيچ وجه از خط لوله گاز ايران - پاكستان - هند حمايت نميكند".
اظهارات اين مقام آمريكايي در پي آن صورت گرفت كه اخيراً برخي از آگاهان موضع اخير جرج بوش در اين زمينه در سفر به پاكستان و هند را نرمتر توصيف كردند.
بوش در سفر اخير خود به منطقه شبه قاره و ديدار از هند و پاكستان در پاسخ به اين سؤال كه چرا واشنگتن با اين پروژه مخالف است گفت كه آمريكا نه با اين پروژه بلكه با برنامه هاي هسته اي ايران مخالف است.
جونز با اذعان به نياز شديد كشورهاي هند و پاكستان به منابع انرژي افزود: "ما بارها نگراني خود را نسبت به مشاركت شركتهاي بينالمللي در پروژههاي انرژي ايران اعلام كردهايم".
بر اساس اين گزارش، در حاليكه مسائل فني و كاري مربوط به پروژه خط لوله گاز ايران تاحدود زيادي ميان سه كشور ايران، هند، پاكستان حل شده است، افزايش شديد فشارهاي آمريكا ميتواند زمان آغاز به كار احداث اين خط لوله را به تاخير بياندازد.
نظر شما