ماشاءالله نعمتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تاکنون ۱۴ نفر در حوزه انتخابیه شهرستان دورود و ازنا در انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کرده اند.
وی با بیان اینکه یک نفر از کاندیداهای شهرستان دورود زن است، عنوان کرد: دو نفر دیگر نیز برای ثبت اقدام کرده اند اما به دلیل ناقص بودن مدارک ثبت نامشان نهایی نشده و پس از تکمیل مدارک این دو نفر تعداد کاندیداهای شهرستان دورود و ازنا به ۱۶ نفر خواهد رسید.
استفاده از طرفیت ۱۲۰۰ نفری عوامل اجرایی انتخابات در ازنا
اسد عبداللهی فرماندار ازنا نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه هیئت اجرایی انتخابات در ازنا شکل گرفته است، اظهار داشت: برآورد اولیه ما برای شهرستان ازنا ۷۹ صندوق است.
وی با اشاره به اینکه هر صندوق نیازمند یک کاربر رایانه است، افزود: علاوه بر خودروهای امنیتی حدود ۸۰ خودرو برای روز انتخابات لازم داریم.
فرماندار ازنا یادآور شد: برآورد اولیه ما برای تیم اجرایی انتخابات در شهرستان ازنا حدود هزار و ۲۰۰ نفر است.
نظر شما