پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ دی ۱۳۹۴، ۱۲:۰۵

توافق نیروهای ارتش هند و پاکستان بر عدم نقض آتش بس در مرزها

توافق نیروهای ارتش هند و پاکستان بر عدم نقض آتش بس در مرزها

فرماندهان نیروهای مرزی هند و پاکستان با هم دیدار کردند و توافق کردند در خطوط مرزی بین دو کشور آتش بس را نقض نکنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «سچ نیوز»، فرماندگان هنگ مرزی هند و پاکستان با هم دیدار کردند. در این دیدار دو طرف موافقت کردند با احترام به صلح و آشتی و ایجاد ارتباطات دو جانبه، با رعایت حفظ آرامش در خطوط مرزی بین دو کشور آتش بس موجود را نقض نکنند.  

دو طرف فضای این مذاکرات مثبت و سازنده ارزیابی کردند و  موافقت کردند اعتماد بوجود آمده بین فرماندهان هنگ مرزی هند و پاکستان را در دیدارهای گذشته همچنان حفظ کنند. علاوه بر این دو طرف توافق کردند که با عدم نقض آتش بس به حریم هوایی دوجانبه احترام بگذارند. از ساخت و ساز در نزدیک خطوط مرزی جلوگیری کنند و اجازه دهند افرادی که سهواً از خطوط مرزی رد می شوند دوباره به کشور خود بازگردند.  

لازم به ذکر است در سال جاری در مرزهای هند و پاکستان درگیرهایی بوجود آمد و در آن تعدادی از نظامیان و مردم دو طرف کشته یا زخمی شدند. دولت پاکستان چندین بار این درگیریهای مرزی را به سازمان ملل و آمریکا گزارش داد. اما سازمانهای بین المللی بر این باورند که دو طرف باید مسایل دوجانبه را از طریق مذاکرات مسالمت آمیز حل نمایند. بعد از سفر «سوشما سوراج» وزیر خارجه هند به اسلام آباد بر روی مذاکرات جامع بین دو کشور  موافقت صورت گرفت.

کد خبر 3007642

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha