به گزارش خبرنگار مهر تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس در شرایطی برگزار شد که سرمربی سرخپوشان تاکید ویژه ای روی سانتر از جناحین داشت و بخش زیادی از تمرین امروز سرخپوشان به این کار اختصاص یافت.
حاشیه های این تمرین را در زیر می خوانید:
*سرخپوشان از ساعت ۱۱:۱۵ با انجام حرکت کششی به گرم کردن بدنهایشان پرداختند و سپس به مرور کارهای تاکتیکی تیمی پرداختند.
*برانکو ایوانکوویچ تاکید ویژه ای روی سانتر از جناحین داشت و اکثر زمان تمرین امروز سرخپوشان به این کار اختصاص یافت. پرسپولیسی ها در جریان این جلسه تمرینی به صورت های مختلف به سانتر از جناحین و گلزنی پرداختند که در این میان کُری جالبی بین سرخپوشان به وجود آمد.
*احمد نوراللهی که به علت مصدومیت در تمرین روزهای اخیر حضور نداشت، روز گذشته به طور اختصاصی به دویدن پرداخت و امروز در تمرینات تیمی شرکت کرد.
*در جریان تمرین تاکتیکی مهرداد کفشگری هنگامی که از پشت محوطه جریمه صاحب توپ شد پس از پشت سر گذاشتن رضا نورمحمدی شوت محکمی به زیر طاق دروازه زد و گل زیبایی را به ثمر رساند که این مسئله موجب شد تا بازیکنان او را تشویق کنند.
*به غیر از میلاد کمندانی و وحید حیدریه که در اردوی تیم المپیک حضور دارند تنها سید علی فاطمی غایب بود. بازیکنی که این روزها زمزمه پیوستنش به راه آهن شنیده می شود.
*در پایان تمرین مایکل اومانیا به صورت اختصاصی به دویدن دور زمین پرداخت. از طرفی مهرداد کفشگری و بابک حاتمی در یک گروه و احمد نوراللهی و فرشاد احمدزاده در گروهی دیگر به صورت اضافه به دور زمین دویدند.
*در پایان تمرین امروز محسن بنگر درون دروازه ایستاد، رامین رضاییان از فواصل دور به شوت زنی به بنگر پرداخت.
*تنها حدود ۲۰ هوادار تمرین سرخپوشان را مشاهده کردند.
نظر شما