پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ دی ۱۳۹۴، ۱۳:۲۵

معاون برنامه‌ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان خبر داد:

برگزاری جشنواره‌های پژوهشی برای توسعه تعامل دانشگاه‌ها باشهرداری

برگزاری جشنواره‌های پژوهشی برای توسعه تعامل دانشگاه‌ها باشهرداری

اصفهان - معاون برنامه‌ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان گفت: جشنواره های پژوهشی برای توسعه روابط و تعامل دوسویه دانشگاه‌ها با شهرداری اصفهان، برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر محمود محمدی پیش از ظهر پنجشنبه در آئین اختتامیه سومین جشنواره ملی شهر پژوهشی با بیان اینکه وظایف شهرداری‌ها در قانون برای این نهاد آورده شده است، اظهار داشت: این در حالی است که علاوه بر وظایف ذاتی شهرداری‌ها و با توجه به توسعه علم و فناوری این نهاد باید برای تحقق اهداف و خواسته‌های خود در حوزه علم و فناوری و پژوهش نیز ورود پیدا کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر حوزه معاونت برنامه‌ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان فعالیت‌های پژوهشی را در حوزه نیازهای شهر اصفهان در دستور کار قرار داده است، ادامه داد: از این رو با اجرای این طرح قصد داریم طرح‌های پژوهشی را از قفسه کتابخانه‌ها خارج کرده و آنها را با ارائه برای نهادهای اجرایی به مرحله عملی برسانیم.

معاون برنامه‌ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر و با توجه به راه‌اندازی دانشگاه‌های بزرگ و مراکز علمی و تحقیقاتی در سطح شهرها باید شهرداری‌ها از این ظرفیت بهره‌برداری لازم را داشته باشند، اضافه کرد: از این رو شهرداری باید از پژوهش‌های کاربردی و توسعه‌ای بهره‌برداری لازم را داشته باشد و در این زمینه برنامه‌ریزی کند.

وی در ادامه به تولید دانش در شهرداری اصفهان اشاره کرد و ابراز داشت: در این زمینه طرح مطالعاتی مدیریت دانش شهرداری اصفهان در حال احصای دانش سازمانی در این نهاد است.

محمدی با اشاره به اینکه توسعه روابط و تعامل دوسویه دانشگاه‌ها با شهرداری امری مهم است، افزود: در این راستا با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در نظر داریم که در بخش‌های حمل و نقل، خدمات شهری، بخش مالی و اداری و فرهنگی شهرداری اصفهان این امر را مورد توجه قرار دهیم.

وی افزود: در این راستا برای بخش‌های مختلف شهرداری جشنواره‌های پژوهشی را برگزار خواهیم کرد تا انگیزه‌ای برای توجه به این امر باشد.

کد خبر 3008597

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha